Connect with us

Stil

Ce spun aceste 9 gesturi despre tine

Ce spun aceste 9 gesturi despre tine:

1. TE SCARPINI LA NAS
Atunci când ți se pune o întrebare delicată (adică o întrebare la care ești nevoit să recunoști un adevăr fără să vrei) duci mâna automat la nas pentru a te eschiva, arătând că îți păstrezi o oarecare siguranță asupra felului în care faci față situației.

2. ÎȚI HOLBEZI OCHII
Dacă îți holbezi ochii atunci când porți o discuție aparent interesantă, dorești să atragi atenția asupra faptului că nu te interesează absolut deloc subiectul. Știm, este un mesaj paradoxal în substrat, însă psihologii susțin că tindem să arătăm o falsă surprindere pentru ca interlocutorul să încheie povestea pentru a nu ne șoca și mai tare.

3. PREA MULTE GESTURI = FALSITATE
S-a descoperit că persoanele care nu sunt sigure pe ele, gesticulează foarte mult. Oamenii care manipulează își folosesc des mâinile pentru a înlocui veridicitatea celor spuse, prin a indica totul cu degetele și brațele.

4. UITATUL LA CEAS
Cel mai enervant gest este atunci când discuți cu o persoană și se uită la ceas. Asta trădează că nu este deloc interesat de conversație și abia așteaptă să scape din aceasta.

5. STATUL CU BRAȚELE ÎNCRUCIȘATE
Dacă stai des cu brațele încrucișate transmiți faptul că nu ești de acord cu ceea ce spune interlocutorul, indiferent ce ar declara. Brațele încrucișate simbolizează niște bariere pe care le pui între tine și restul lumii.

6. DACĂ TE FOIEȘTI MULT…
Înseamnă că îți este teamă să ți se pună anumite întrebări, încercând să te fofilezi prin distragerea atenției cu poziția ta corporală.

7. DACĂ ATINGI PE CINEVA PE UMĂR…
Înseamnă că dorești să te împrietenești ceva mai mult cu acea persoană decât strict în interes de serviciu.

8. PRIVITUL INSISTENT
Dacă ai senzația că a privi insistent în ochi interlocutorul îl va face să fie mai interesat de tine, te înșeli. Acesta va fi ușor speriat și va intra la bănuieli în legătură cu adevăratele tale intenții, mai ales când vine vorba de locul de muncă.

9. BRAȚELE DUPĂ CORP
Dacă ții mereu brațele după corp, acest lucru arată deschidere față de cel pe care îl ai în față. În sensul opus brațelor încrucișate, brațele care stau lejer după corp denotă nevoia de sinceritate și apropiere de cei din jurul tău.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top