Connect with us

Stil

Cel mai rapid test: ALEGE ACUM O FRUNZĂ DIN IMAGINE și vezi ce SECRET dezvăluie despre TINE!

Testul frunzelor a devenit viral! Tot ce trebuie să faci este să alegi o frunză din imaginea de mai jos, iar aceasta va dezvălui un secret despre personalitatea ta.

Vei observa că toate frunzele sunt la fel, însă în funcție de culoarea ta preferată vei alege una singură. Vezi ce ascunzi față de cei din jur dacă ai ales frunza albastră, roșie, neagră, abă, portocalie sau maro. Alege rapid frunza și află mai jos interpretările:

frunza care te reprezinta

 

1. FRUNZA PORTOCALIE
Secretul pe care îl ascunzi este că ești o persoană destul de timidă atunci când în fața te se află cineva la care ții foarte tare, o persoană pe care o admiri. Deși în mod general ești foarte deschisă și sociabilă, plină de vitalitate și energie pozitivă, de cele mai multe ori zâmbetul afișat și aerul debordant ascunde multă sudoare cauzată de emoție.

2. FRUNZA ROȘIE
Cu toate că nu vrei să recunoști, faci foarte urât dacă nu ești în centrul atenției. Vrei ca toată lumea să te remarce, să te aprecieze sau pur și simplu să vorbească despre tine.

3. FRUNZA VERDE
Îți neglijezi nevoile pentru a face un bine celor dragi. Acesta este marele tău secret. Atunci când lumea te întreabă dacă te simți bine tu îi minți, deși știi că sunt multe lucruri care trebuie rezolvate în viața ta.

4. FRUNZA NEAGRĂ
Ascunzi o latură perversă în ciuda simbolisticii acestei nonculori. Negrul semnifică consevatorism și independență, dar uneori mai tragi și tu cu ochiul unde nu trebuie.

TEST INEDIT: Ce culoare are sufletul tău?

5. FRUNZA MARO
Ești o persoană caldă, precum ciocolata cu lapte. În spatele acestei călduri însă s-ar putea ascunde un interes de moment. Știi să joci bine teatru fără ca cei din jur să observe asta.

6. FRUNZA ALBĂ
Îți este frică de începuturi: acesta este marele tău secret. Te simți foarte singură în locurile noi, în aglomerație, în tot ceea ce a ieșit din spațiul tău imediat și din confort.

7. FRUNZA GALBENĂ
Ești o persoană creativă și exuberantă și, deși nu lași senzația, ai capacitatea de a critica până în cel mai invizibil detaliu.

8. FRUNZA ALBASTRĂ
Ești o persoană foarte sinceră, ești un om autentic și multă lume se întreabă oare ce secret ai putea ascunde cu adevărat. Secretul tău suprem este că nu poți fi fidel persoanei iubite și tentația câștigă des meciurile cu tine.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top