Connect with us
cele mai asteptate filme din 2017

Stil

Cele mai așteptate filme din 2017

Anul 2017 va fi unul plin noi apariții în sfera cinematogafică. Cele mai așteptate filme din 2017 sunt cele realizate după anumite seriale de televiziune. Și continuările unor filme din anii trecuți vor apărea pe marile ecrane în 2017.

Poate unul dintre cele mai așteptate filme din 2017 este continuarea primei părți din „Fifty Shades of Grey”.  Filmul Fifty Shades Darker va apărea în luna februarie și îi va avea ca protagoniști pe aceiași actori din prima parte.

Vedeți trailerul

Baywatch este un film de mult așteptat. Realizat după serialul de mare succes cu același nume, Baywatch este un film de acțiune-comedie. Rolurile principale vor fi jucate de Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario. David Hasselhoff va fi și el prezent în filmul realizat după serialul care l-a consacrat.

Vedeți trailerul

Dwayne Johnson va apărea cu un rol principal și în a opta parte din celebrul film Fast and Furious. Filmul The Fate of the Furious va apărea pe ecrane în aprilie. Îi va avea ca protagoniști pe Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Kurt Russell, Scott Eastwood și Charlize Theron. Este primul film din această serie realizat după moartea îndrăgitului actor Paul Walker.

Vedeți trailerul

Vin Diesel va fi prezent în 2017 și în continuarea filmului Triplu X. xXx The Return of Xander Cage va apărea în ianuarie si se anunță un film de super acțiune. Vin Diesel va juca alături de Samuel L. Jackson.

Vedeți trailerul

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Unul dintre cele mai așteptate filme din 2017 este Pirații din Caraibe. Johnny Depp revine în rolul care după spusele multora i se potrivește cel mai bine. Alături de el vom vedem câteva nume mari, cum ar fi Javier Bardem, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Kaya Scodelario. Aventurile celui mai iubit pirat vor fi pe marile ecrane în luna mai.

Vedeți trailerul

Femeia Fantastica (Wonder woman) este un alt film super acțiune care va apărea în iunie 2017. Frumoasa actriță Gal Gadot joacă rolul Femeii fantastice. Filmul este realizat după benzile desenate ale DC Comics și mai mai avea ca protagoniști pe Chris Pine și Robin Wright. Este primul film cu super eroi regizat de o femeie.

Vedeți trailerul

Spider-Man: Homecoming – Omul păianjen

În sfârșit Omul Păianjen revine pe marile ecrane. De data aceasta, rolul principal este jucat de Tom Holland, căruia i se alătură Zendaya, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Donald Glover și Jon Favreau.

Vedeți trailerul

2017 va fi anul filmelor de acțiune. Nu se putea să lipsească din listă partea a treia din filmul THOR. Frumosul actor Chris Hemsworth joacă din nou rolul lui Thor, zeul tunetului. Tom Hiddleston, Idris Elba, Anthony Hopkins, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch,  Cate Blanchett, Jeff Goldblum și Tessa Thompson  sunt câteva din numele actorilor pe cacre îi vom vedea în noiembrie 2017.

Justice League – Liga Dreptății 

Filmul este apreciat ca fiind cel mai bun film cu super eroi din toate timpurile. Îi vom vedea pe Superman, Batman, AquaMan, Wonder Woman, Flash care vor lupta împotriva răului. Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Amber Heard, Amy Adams, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg și Willem Dafoe ne vor oferi super acțiune în luna noiembrie 2017.

Vedeți trailerul

STAR WARS – EPISODUL VIII

Unul dintre cele mai bune filme revine în 2017 cu un nou episod. Daisy Ridley, John Boyega și Oscar Isaac ne vor purta din nou printre aventurile lor și lupta cu partea întunecată.

Vedeți trailerul

The Great Wall este cea mai mare coproducție americano-chineză. Este o poveste legendară în care Matt Damon joacă rolul principal.

Vedeți trailerul

BEAUTY AND THE BEAST – FRUMOASA ȘI BESTIA

Filmul realizat după cel de animație din 1991 o are în rolul principal pe Emma Watson. Alături de ea îi vom vedea pe Dan Stevens as the cold, cursed Beast. Kevin Kline, Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Ian McKellan, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald și Stanley Tucci. Filmul va apărea pe marile ecrane în martie 2017.

Vedeți trailerul

Nici faimosul Tom Cruise nu stă deoparte în 2017, el va apărea în două filme, MUMIA și  (iunie 2017) AMERICAN MADE (septembrie 2017).

Julia Roberts revine și ea pe marile ecrane în filmul WONDER, pe care îl vom vedea în luna aprilie.

Brad Pitt joacă în filmul World War Z2 alaături de David Fincher. Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre acest film, dar dacă rolul principal îl are Brad Pitt, cu siguranță filmul care va apărea în iunie va fi un succes.

Nici filmele de animație nu se dezmint, în 2017 vor apărea: Cars 3, Despicabile Me 3, The Lego Batman Movie, si The Emoji Movie.

Alte filme care cu siguranță merită văzute în 2017: Transformers, The Founder, Logan, Trainspotting, The Wall, Life, Power Rangers, Ghost in the Shell.

2017 se anunță a fi anul filmelor de acțiune și cu mulți super eroi. Însă nici dramele sau comediile, filmele de animație sau cele inspirate din fapte reale nu vor fi mai prejos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top