Connect with us
Descantece pentru dragoste

Stil

Descantece pentru dragoste. Cele mai bune dintre ele iti aduc fericirea

Se spune ca fericirea si sanatatea sunt cele mai mari bogatii pentru orice persoana. Cine le are pe amandoua se poate considera un om cu adevarat implinit. Cine nu are decat sanatate si isi doreste si fericire, poate incepe sa ia masuri in acest sens. Spre exemplu, daca esti femeie si vrei sa te casatoresti, dar el nu da niciun semn solid in acest sens, incearca un descantec. Astfel, in fiecare seara de marti, vineri si duminica, trebuie sa iti ungi degetul inelar cu ulei esential de vanilie. La scurt timp dupa, vei observa schimbarile din partea lui.

De asemenea, norocul in dragoste poate fi atras si cu una dintre urmatoarele „retete”. Poti folosi putin din propriul parfum si o lumanare, care sa fie neaparat roz. Cu scobitoarea se creeaza o gaura sub forma unei inimi. Astfel cioplita, lumanarea se asaza langa o fereastra si se aprinde in momentul in care pe cer se vede luna plina. Odata asezata, se incepe rostirea descantecului care suna cam asa: „Venus, adu-mi iubirea care-mi lipseste. Fa ca acest parfum sa atraga sufletul meu pereche!”

Citeste si: 10 cupluri de celebritati care au demonstrat ca iubirea poate dura o viata intreaga

Jocuri pentru cupluri! Indrazneste!

Neaparat, lumanarea trebuie sa arda pana la capat, astfel ca va trebui sa o supraveghezi in tot acest timp. Ritualul continua cu urmatoarea strategie: cand cunosti un barbat, pulverizeaza putin parfum spre tine si rosteste fraza mentionata anterior, pentru ca efectul sa fie si mai puternic.

Puterea seductiei si descantecul special

Daca iti place o persoana si vrei sa o seduci, trebuie sa faci rost cat mai repede de urmatoarele obiecte: lumanare rosie, hartie roz sau rosie si stilou cu cerneala rosie, cu ajutorul caruia vei scrie numele pe hartie. Urmatorul pas arata ca sub numele tau trebuie sa treci numele celui pentru care inima ta a inceput sa bata din ce in ce mai puternic. Asta nu este tot.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top