Connect with us

Stil

Cine schimba scutece in familia regala a Marii Britanii: “La inceput eram speriat”

Printul William s-a transformat de cand a devenit tatal a doi copii, Printul George si printesa Charlotte. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a spune ca problemele din lume ii ating acum si mai mult latura sensibila. In plus, a invatat sa schimbe si scutece pampers.

Printul William si ducesa Kate sunt fericitii parinti a doi copii pe care publicul ii gaseste adorabili. Mai intai s-a nascut printul George de Cambridge, pe 22 iulie 2013. Dupa aproapte doi ani, s-a nascut si Printesa Charlotte de Cambridge. Nasterea celor doi copii l-au facut sa priveasca lumea din alta perspectiva, spune Printul William. Cand nu schimba scutece pampers, membrul familiei regale sustine ca se gandeste cu teama la ceea ce se intampla in lume.

„Sunt mult mai sensibil decat obisnuiam sa fiu. De obicei nu ma ingrijoram atat de repede. Dar acum, tata fiind, chiar si celor mai mici lucruri le dau atentie. Te afecteaza orice lucru minor care se intampla in lume. Doar pentru ca realizezi cat de pretioasa este viata si vezi acest lucru dintr-o alta perspectiva, te gandesti ca nu iti poti vedea copiii crescand”, marturiseste Printul William.

Fiul cel mare al Printesei Diana s-a transformat din barbatul care facea parte din aviatia Marii Britanii in taticul preocupat de lucrurile mai putin fericite din lume, care in paralel schimba scutece pampers. Printul William s-a inrolat in armata dupa ce a terminat facultatea, iar in 2006 a primit titlul de locotenent al regimentului de cavalerie Blues and Royals. In 2008, a obtinut brevetul de aviator dupa ce s-a pregatit la Royal Air Force, din Cranwell.

De cand a devenit tata, printul William a trecut la altfel de antrenamente, schimbatul de scutece pampers. Si chiar nu se da la o parte: „A trebuit sa ma antrenez, chiar am facut-o. Eram speriat la gandul ca s-ar putea sa fac vreo prostie, sa il scap sau sa nu se inchida cum trebuie. George era un pic neastamparat si ii placea sa aiba mereu scutecul curat. Eu am schimbat primul scutec. Nu m-au lasat sa scap”, a afirmat William.

Tatal lui William, printul Charles, care este indragostit de Romania, spune insa amuzat ca nu e fac schimbat scutece pampers: „Nu cred ca as fi potrivit. Nu am urmat un curs de schimbat scutece. Ma pricep mai bine sa ciupesc. Este foarte bine sa ai o nepoata, cineva care sa ma supravegheze cand voi merge in carje”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top