Cum arată cea mai bătrână mamă din lume

20.08.2016
Cum arată cea mai bătrână mamă din lume

Cum arată cea mai bătrână mamă din lume. Pe vremea când femeia din Uttar Pradesh, o localitate din India, s-a hotărât să înceapă o serie de tratamente de fertilitate, multe altele de vârsta ei erau bunici şi chiar străbunici.

Asta nu a oprit-o însă de a merge mai departe şi a urmat un pocedeu medical deloc ieftin, prin care i s-a promis un moştenitor de sex masculin. După ce tratamentele au funcţionat, femeia a născut gemeni pe când avea doar…70 de ani. Asta se întâmpla în 2008, iar costurile totale ale tratamentului i-au adus pe ea şi pe soţul ei, cu 13 ani mai mare, direct în sapă de lemn.

Au fost nevoiţi să îşi vândă animalele şi să-şi cheltuiască toate economiile strânse de-o viaţă, iar după patru ani de la naştere, unul dintre copii a decedat. Cu toate astea, niciunul nu regretă alegerea făcută, căci Akashvani a supravieţuit şi este un băieţel vesel şi foarte năzdrăvan, după cum îl descriu părinţii săi.

“Credeam că, dacă voi avea un băiat, voi fi şi eu ca celelalte mame. Fără un băiat, nu aveam nicio viaţă. Cine să moştenească această casă, dacă nu un băiat? Sunt foarte fericită să fiu mama unui băieţel de 6 ani. E un sentiment inexplicabil. Multă lume mă întreabă dacă e nepoţelul meu. Nu pot să îi fac baie aşa cum ar trebui. Am câteva probleme când îl îmbrac şi când trebuie să aleg după el ca să îl hrănesc. Asta e bătrâneţea”, a declarat bătrâna mamă, potrivit Daily Mail.

La 76 de ani, Omkari Singh ocupă în continuare titlul de cea mai bătrână mamă din lume. Soţul ei are în prezent 89 de ani. Acum, cei doi părinţi nu mai vor decât să apuce să-şi vadă copilul însurat.

Articolul continua dupa publicitate

Până nu demult, o româncă deţinea titlul de cea mai în vârstă mamă din lume. Adriana Iliescu, care a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, avea la vremea aceea 66 de ani și 320 zile.