Connect with us
Felicitări de 8 martie. Cele mai frumoase felicitări de Ziua Mamei (Ziua femeii) pentru mamă, bunică, soră, iubită, soție și toate femeile.

Stil

Felicitări de 8 martie pentru mame și toate femeile dragi din viața ta

Felicitări de 8 martie. De Ziua Femeii, exprimă-ți dragostea pentru femeia iubită cu o felicitare caracteristică acestei zile.

Iată câteva exemple de felicitări de Ziua Mamei pentru mamă, soră, bunică, soție, soacră, colegă sau profesoară. Cele mai frumoase felicitări de 8 martie pentru toate femeile. Felicitări cu mesaje de 8 martie.

Vezi mai multe felicitări în galeria foto

Galerie Foto – Felicitări de 8 martie

Vezi și: Mesaje 8 martie. Urări și sms-uri de Ziua Femeii pentru mamă, soră, soacră, iubită, bunică, soție, profesoară

Citește și: De ce sărbătorim „Ziua Femeii” pe 8 martie. Ce semnifică această zi

Citește și: CADOURI 1 și 8 MARTIE. Idei de daruri pentru toate femeile

Ziua Internațională a Femeii este celebrată în fiecare an în data de 8 martie. Această zi comemorează realizările socilae, politicile și condițiile economice ale femeilor. Ziua Femeii a fost adoptată printr-o rezoluție a Adunării General a ONU, în anul 1977.   ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.

În unele țări, această zi este sinonimă cu Ziua Mamei.

Doamnele și domnișoarele primesc flori, felicitări și cadouri cu ocazia acestei zile speciale dedicate lor. Copiii le fac daruri deosebite mamelor lor, iar această zi este marcată de evenimente specifice.

8 martie are o legătură simbolică cu florile. Mai exact, simbolul internațional al acestei zile este laleaua. Ea a fost aleasă pentru că reprezintă primăvara și gingășia. În unele zone, ea se oferă tradițional cu ocazia zilei de 8 martie.

Fiind o sărbătoare relativ recentă, nu există tradiții și obiceiuri bine împământenite în tradiția românească legată de acest eveniment.

Cu toate acestea, se spune că nu trebuie să te cerți cu mama ta în această zi specială, pentru că riști să ai un an plin de dispute cu femeia care ți-a dat viață. În această zi, femeia este în centrul atentiei, bărbații exprimându-și afecțiunea dându-i femeii iubite flori și cadouri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top