Connect with us
Ginecologii au dezvăluit ce îi deranjează cel mai tare la pacientele lor! Iată ce să NU faci înainte de a merge la ginecolog

Stil

Ginecologii au dezvăluit ce îi deranjează cel mai tare la pacientele lor! Iată ce să NU faci înainte de a merge la ginecolog

Medicii ginecologi au un rol foarte important și nicio femeie nu ar trebui să se sfiască să meargă la un consult. Ginecologia este ramura medicală care se ocupă de organele de reproducere, sarcină și naștere, iar ginecologii sunt obișnuiți să se confrunte cu tot felul de probleme ale femeilor.

Cu toate acestea, ei au parte și de paciente care îi scot din sărite. Aceștia au dezvăluit ce îi deranjează la cele care le trec pragul și ce nu ar trebui să facă femeile care vin la ei.

1.Nu îți pune singură diagnosticul după o căutare a simptomelor pe Google. Singurul care poate diagnostica în mod corect este ginecologul.

2.Nu îți anula programarea pentru că ești la menstruație. Ginecologul știe ce înseamnă asta și nu ar trebui să îți fie rușine.

3.Trebuie să stai în poziția corectă pe masa de ginecologie și poți să te urci singură acolo

4.Dacă mergi la un ginecolog nou, trebuie să îi spui dacă ai copii și dacă i-ai adus pe lume în mod natural sau prin cezariană.

5.Nu uita de testul Papanicolau. Acesta se face la trei ani și este simplu și rapid. Ginecologii recomandă femeilor să-l facă și cu siguranță medicului tău nu îi va plăcea dacă au trecut ani de zile și tu nu l-ai făcut.

6. Să nu te simți rușinată și sa nu-i ascunzi medicului problemele care se întâmplă în zona ta intimă. El trebuie să știe ce ți se întâmplă pentru a te ajuta să scapi de neplăceri.

7. Vorbește deschis despre viața ta intimă. Ginecologii văd și aud lucruri ciudate tot timpul, nu ești singura care poate avea chestii dubioase de spus.

Citește și: O creștină devotată a mers la ginecolog. Imediat după consultație, logodnicul a părăsit-o…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top