Connect with us
Ce spun sanii despre sanatatea ta

Știri

Ce spun sanii despre sanatatea ta

Sanii iti pot oferi cateva indicii despre sanatatea ta. Iata care sunt acestea!

Te-ai gandit vreodata ca sanii iti pot oferi informatii pretioase despre starea ta de sanatate? Uite care este parerea specialistilor!

Sanii sunt construiti in mare parte din celule de grasime, pe langa tesutul glandular. Daca acestia cresc brusc probabil ca ai luat in greutate cateva kilograme. Totusi, acesta nu este singurul lucru care se poate intampla. Sanii cresc si din pricina consumului de contraceptive, sau datorita altor schimbari de natura hormonala care au loc in corp.

UITE CE SPUNE FORMA SANILOR DESPRE TINE

Daca din contra, sanii tai s-au micsorat, este foarte posibil ca nivelul de estrogen din organism sa fi scazut dramatic. Acest lucru se poate intampla atunci cand renunti la anticonceptionale sau cand te apropii de menopauza. Daca aceasta micsorare este insotita de acnee si par pe fata, ar trebui sa mergi la medic pentru un control, caci ai putea suferi de sindromul ovarelor polichistice.

Studiile arata ca persoanele cu sanii foarte mari sunt mai predispuse la aparitia cancerului cancerului la san. Desi nu exista dovezi clare, ar fi bine sa mergi regulat la medic pentru control.

Forma sanilor tai s-a modificat? Nu trebuie sa te ingrijorezi neaparat. Este un lucru absolut normal, care se intampla odata cu trecerea timpului, pentru ca ligamentele se intind, tesuturile conjunctive se descompun si pielea nu mai este la fle de elastica. In acest caz sanul poate lua forma de lacrima. O alta cauza a acestei schimbari ar putea fi slaba dezvoltare a muschilor pectorali. In antrenamentele tale zilnice ar trebui sa incluzi si cateva exercitii pentru piept.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top