Connect with us
Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2017 -14 februarie. Cadouri de Valentine's Day. Idei de daruri pentru bărbați și femei.

Stil

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2017 pentru EL și EA

Ești în pană de idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2017? Echipa Huff.ro ți-a pregătit câteva sugestii de cadouri, pentru femei și bărbați, care te vor ajuta să ai parte de un Valentine’s Day spectaculos.

Pe 14 februarie, iubirea nu este întotdeauna de ajuns! Câteodată, este frumos să îți arăți sentimentele față de o persoană și printr-un mic cadou care îi va aduce zâmbetul pe buze. În funcție de ceea ce știi că îi place, își dorește, sau în funcție de buget, poți găsi în lista noastră un cadou care va fi cu siguranță apreciat!

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2017 pentru EL

Parfumurile sunt o alegere clasică dar întotdeauna inspirată. Nici o femeie nu poate rezista unui bărbat învăluit într-o aromă senzuală! Alege parfumul preferat de aici!

Dacă iubitul tău este pasionat de calculatoare, un accesoriu pentru PC este cadoul ideal! Alege-i ceva deosebit!

Ai un iubit care se joacă toată ziua pe consolă sau PC? Atrage-i atenția de la monitor cu un cadou original, amuzant și inspirat din zona gaming care îl pasionează!

Nu ești întotdeauna încântată de felul în care se îmbracă partenerul tău? Ai acum ocazia să îi faci o schimbare în garderobă, alegându-i un articol de îmbrăcăminte mai stilat.

Cei mai mulți bărbați sunt foarte atașați de mașinile lor. Dacă și partenerul tău își tratează mașina ca pe propriul copil, oferă-i un accesoriu auto și sigur îl vei bucura nespus!

Ești într-o relație cu un pescar sau vânător înrăit? Atunci nu îi poți oferi un cadou mai bun decât un accesoriu pentru sportul preferat! Alege ceva de aici!

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2017 pentru EA

Cel mai ușor ajungi la inima unei femei dacă îi oferi un cadou care o face să se simtă frumoasă și prețuită. Alege un accesoriu deosebit și sigur îți va fi recunoscătoare!

Nu există Valentine’s Day fără lenjerie sexy! Cumpără-i ceva în care să se simtă o zeiță a erotismului și veți avea amândoi parte de clipe de neuitat!

Dacă partenera ta obișnuiește să se machieze, un produs cosmetic poate fi alegerea ideală! Fii atent la ce folosește și cu siguranță vei sesiza după ce mai tânjește!

Ești norocosul posesor al unei iubite pasionate de lectură? Îmbogățește-i biblioteca cu ultimele apariții literare!

Nu doar bărbații sunt pasionați de tehnologie! Fă-ți iubita fericită cu un smartphone nou, sau dacă nu te lasă bugetul, cu un accesoriu pentru telefonul pe care îl are dej

Sunteți un cuplu activ, care adoră să facă mișcare și nu prea lipsește de la sală? În acest caz, oferă-i parteneri tale un accesoriu de fitness și nutriție! Va aprecia cu siguranță gestul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top