Connect with us
Imaginile incredibile surprinse de un baby monitor instalat deasupra patutului a doi gemeni

Stil

Imaginile incredibile surprinse de un baby monitor instalat deasupra patutului a doi gemeni

Un baby monitor poate furniza scene foarte simpatice, asa cum o arata un filmulet cu doi fratiori gemeni. Baietelul in varsta de doar sase saptamani s-a trezit si a inceput sa se agite, dar sora lui geamana a luat atitudine, i-a bagat degetelul in gurita si l-a linistit. De altfel, imaginile arata cum fetita a dezvoltat o latura protectoare fata de fratiorul ei, pe care l-a luat in brate in timp ce amandoi dormeau.

Se spune ca intre fratii gemene exista o legatura foarte stransa dezvoltata inca de cand sunt in burtica mamei. Exista multe dovezi in acest sens, cu frati gemeni care nu pot sta prea mult timp unul departe de celalalt si ale caror personalitati se completeaza reciproc.

Cateva imagini surprinse de un baby monitor cu niste gemeni din Statele Unite ale Americii reconfirma aceasta legatura dintre gemeni. Doi fratiori, fetita si baiat, au fost lasati sa doarma in patut de mama lor, care a plecat sa-si faca treburile in alta camera.

La un moment dat, baietelul nu s-a aratat foarte confortabil cu ideea ca a fost bagat la somn si a inceput sa planga. Surioara lui, care deja il luase in brate in timpul somnului, a luat problema in mana. La propriu.

Copila i-a bagat degetelul mare in gurita si fratiorul ei a incetat sa mai planga. Toata scena a fost surprinsa de un baby monitor, pe care parintii l-au instalat in camera micutilor, pentru a-i observa daca sunt bine sau nu.

Imaginile au emotionat-o atat de mult pe mamica, incat aceasta a vrut sa impartaseasca aceasta scena dulce si a urcat-o pe Youtube: „Fiul meu de sase saptamani a inceput sa se agite cand am plecat in alta camera, asa ca sora lui geamana a pus stapanire pe situatie”, a fost descrierea facuta de mamica celor doi.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top