Connect with us
Lidia Fecioru a dezvăluit cum iubeşte fiecare femeie din zodiac!

Stil

Leacul anti-cancer dezvăluit de Lidia Fecioru: „Previne apariția bolii și ajută la tratarea pacienților!”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit numele unui remediu naturist pentru cancer care „nu doar că previne apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor suferinzi”.

Conform Lidiei Fecioru, magnații din industria farmaceutică au încercat să blocheze acest remediu prin diferite metode.

„S-a trecut imediat la intimidarea curanţilor, s-au confiscat filme şi cărţi ce promovau noul leac şi chiar au fost arestate persoanele care organizau manifestaţii publice pentru promovarea miraculosului medicament. Acest tip de tratament a fost astfel abandonat de către majoritatea medicilor”, a spus Lidia Fecioru.

Leacul anti-cancer despre care vorbește bionergoterapeutul este Vitamina B17 (amigdalina) care poate fi găsită în…Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. nicolae

    2017-04-24T01:16:10+03:00 at 1:16

    Ref. la – Celulele tumorale

    Există şansa ca omul să poată controla eficient activitatea de apariţie şi dezvoltare a celulelor maligne

    Celulele tumorale şi afecţiunile provocate de ele, reprezintă o problema complexă cu foarte multe necunoscute, iar aceasta face ca eforturile medicilor şi aşteptările pacienţilor să fie de multe ori zadarnice.
    Toate informaţiile deţinute până actual de om, despre celulele tumorale, sunt practic insuficiente de a putea rezolva eficient problemele legate de afecţiunile maligne. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să lărgim la maxim orizontul cunoaşterii, cu noi informaţii „cheie” în acest domeniu, iar eu nu am capitulat şi am făcut acest lucru, cu toată pasiunea şi forţa mea, în studiul de cercetare intitulat: „Totul despre celulele maligne şi combaterea lor” Iar acum, importanţa acestor noi descoperiri pot avea un impact decisiv pentru apărarea noastră anti-tumorală.
    Eu am făcut această lucrare nu pentru a impresiona pe cineva. Miza aici, ar putea fi oricând, chiar şi viaţa noastră. Am vrut ca lumea să ştie clar, în ce constă mecanismul care iniţiază apariţia şi dezvoltarea afecţiunilor maligne şi cine este practic principalul responsabil de această acţiune, pentru ca omul să poată reorienta şi adapta strategia sa de apărare eficientă, preventivă şi defensivă, faţă de afecţiunile maligne. Pentru ca omul să ştie ce ar trebuii să facă şi unde să caute o soluţie simplă, încât organismul lui, să devină imun faţă de pericolul tumoral.
    Nu este simplu să faci o lucrare de cercetare ştiinţifică aşa de amplă, într-un domeniu practic inaccesibil, situat dincolo de barierele cunoaşterii şi să reuşeşti totuşi, a scoate la lumină nişte mecanisme biologice necunoscute ale celulelor maligne şi nişte puncte „cheie” vulnerabile din comportamentul lor, care pot fi atacate selectiv.
    Nu am sponsor, iar editare sunt mari, mai ales pentru a susţine şi continua activitatea de cercetarea fundamentală şi aplicativă în acest domeniul al celulelor tumorale.
    Îmi pare rău că aceste noi informaţii şi soluţii despre celulele tumorale, nu pot să ajungă mai repede în circuitul public, pentru a le perfecţiona, pentru a le testate legal şi pentru a obţine licenţe de utilizarea lor.
    În timp ce multă lume tot speră şi tot aşteaptă de ani de zile, să apară ceva nou care să apere eficient sănătatea şi viaţa omului de această maladie nemiloasă, acum aceste informaţii noi, cu o astfel de importanţă publică, rămân ascunse printre hârtiile şi documentele mele, fără ca ele să aibă o şansă de a fi cunoscute şi mai ales de a fi în folosul omului.
    În acest sens caut o sugestie sau ajutor pentru a face cunoscute lumii, aceste noi informaţii pentru a continua această activitatea sau a edita una din cele patru cărţi scrise pe această temă intitulată “Viaţa mai presus de orice” care cuprinde totul despre celulele maligne şi combaterea lor (în 400 pag.).
    Vă mulţumesc pentru atenţia sau eventual sprijinul acordat.
    Cu stimă şi respect autorul acestor lucrări

    Nicolae Gheorghe
    Ccnt_nicolae@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top