Connect with us
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat ce legătură este între boli și stările emoționale și cum să nu te îmbolnăvești.

Stil

Lidia Fecioru explică legătura între stări emoționale și boli

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat legătura între stări emoționale și boli în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

„Ne creăm tot felul de stări . De pildă, mândria. Ea poate îmbolnăvi ficatul. Sunt mândră într-un fel, dar nu fudulă și nu ignorantă. A fi mândru, cu siguranță mai ai și alte probleme: invidie, superioritate.

Am văzut un caz când i-a căzut părul de pe cap. În urma șocurilor nervoase a căpătat această problemă. Frica blochează rinichii. Forma de alergii – oamenii sunt în conflict cu ei înșisi, de aici vine și căderea de păr.

Cunosc un copil. Din cauza certurilor și inhibițiilor sale, el nu mai comunica nici cu mama și cu tata. Ei nu mai aveau timp de el. Copilul a făcut astm bronșic.

Pe fondul unei supărări foarte mari poți face hepatită, dar și pe fondul excesului de răutate.

Femeile când își omoară feminitatea – unele refuză să se culce cu soțul lor – atunci își pot crea probleme la sâni și organe genitale. Se pot crea cancere. Gelozia unei femei îmbolnăvește bărbatul.

De la bârfă cad dinții – se face paradontoză. Mai ales oamenii care bârfesc negativ”, a spus Lidia Fecioru.

Și Mihai Voropcheivici a făcut dezvăluiri despre boli și stări emoționale

„Boala vine asupra omului cînd a greșit pe drumu vieții. Până nu își recunoaște greșeala, nu se însănătoșește. Când sufletul e bolnav, atunci apare una dintre cele mai mari flageluri: cancerul. Dacă greșești și gândești agresiv, apare cancerul de stomac. Ura dă congestie cerebrală”, a spus numerologul.

Citește și: Previziunile ȘOCANTE ale lui Voropchievici. Ce ne așteaptă!

„Când ducem o povară care nu este a noastră, avem dureri de spate. Iertarea, detașarea, chiar dacă am gândit ceva despre un om, important e să ne cerem iertare. Dacă noi vom face aceste lucruri, ne vom vindeca. Nu e obligatoriu să fii bătrân ca să te îmbolnăvești de inimă rea”, a conchis Fecioru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top