Connect with us

Stil

Luna Roz pe 11 aprilie 2017. Cum sunt afectate zodiile

Pe 11 aprilie 2017 va avea loc prima lună plină din luna aprilie. Aceasta poartă și numele de Luna Roz și este deosebit de importantă deoarece dictează sărbători religioase.

În funcție de această lună plină se stabilește data pentru Paștele Catolic. Acesta va pica mereu în prima duminică de după prima Lună Plină de după echinocțiul de primăvară (21 martie), sau în aceeași zi cu acesta.

La fel se hotărăște și data pentru Paștele Ortodox. Acesta însă considerat ca fiind prima duminică după prima Lună Plină ce urmează după sau pică în aceeași zi cu echinocțiul de primăvară (3 aprilie după calendarul vechi).

Citește și: Horoscop aprilie 2017 Oana Hanganu. O lună cu provocări și oportunități

În acest an prima Lună Plină sau Lună Roz, are loc pe 11 aprilie. Astfel, atât Paștele Catolic cât și cel Ortodox vor fi sărbătorite pe 16 aprilie.

Denumirea de Lună Roz pentru acest fenomen are origini amerindiene. Nu trebuie să vă uitați pe fereastră pentru o lună colorată în roz, aceasta fiind mai mult simbolică. Ea a fost stabilită după o floare cu petale roz ce apare în această lună și care la noi se numește brumărea sau flox.

Cum ne influențează Luna Roz

Luna Plină din data de 11 aprilie se va produce sub semnul Balanței. Acest eveniment astrologic din Săptămâna Patimilor are o importanță deosebită pentru zodiile de apă și de pământ.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a vedea cum sunt afectate zodiile de luna roz

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top