Connect with us

Stil

Masca cu drojdie de bere care face minuni pentru piele și păr

Masca cu drojdie de bere este secretul de frumusețe simplu și ieftin, care te ajută să ai un ten curat și un păr strălucitor.

Drojdia de bere nu este aceeași cu drojdia pentru prăjituri. Aceasta nu este recomandată pentru consum intern, deoarece în loc să fie hrănitoare, duce la pierderi de nutrienți.

Drojdia de bere conține însă o mulțime de substanțe nutritive, ce ajută la menținerea frumuseții pielii și părului. Aceasta conține vitamine din complexul B, biotină, seleniu, cupru, crom și zinc. În afară de cele 7 vitamine și 14 minerale din compoziție, această drojdie conține și 16 amino-acizi care se asimilează ușor de organism.

Citește și: Si-a pus hartie igienica si albus de ou pe fata si a scapat de o problema intalnita de toate femeile!

Tratamentele cu drojdie de bere ajută la prevenirea apariției firelor albe din păr, deoarece stimulează producerea de melanină.

Îmbătrânirea, deficiențele de vitamine și minerale și circulația capilară deficitară din zona scalpului, sunt factori ce provoacă fragilitatea părului. Vitaminele din complexul B, abundente în drojdia de bere, îmbunătățesc circulația sângelui în zona scalpului și întăresc firele de păr.

Nutrienții esențiali din acest produs fac părul să strălucească iar biotina ajută la prevenirea căderii acestuia.

Mască cu drojdie de bere pentru păr

Într-un castron cu o jumătate de ceașcă de apă călduță, amestecați cantități egale de drojdie de bere și miere de albine.  Amestecați un avocado copt în blender, pentru a obține o pastă moale și adăugați-l peste drojdie și miere.

Citește și: Aloe vera – Ingredientul minune pentru un păr sănătos și o piele perfectă

Aplicați compoziția obținută pe părul umed și lăsați-o să acționeze 20 de minute. Apoi, clătiți bine cu apă caldă și spălați-vă cu șamponul obișnuit.

Mască cu drojdie de bere pentru ten cu pete

Drojdia de bere este extrem de eficientă pentru sănătatea tenului.

Amestecați drojdia cu miere, gălbenuș de ou sau iaurt și aplicați-o pe față. Iaurtul are culturi de bacterii bune, proteine hrănitoare și minerale esențiale pentru sănătatea pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top