Connect with us
Mesaje Sfantul Ilie. Cele mai frumoase urari, sms-uri si felicitari de Sf.Ilie pentru mama, tata, iubita, iubit, prieteni, colegi, cei dragi.

Stil

Mesaje de Sfantul Ilie 2020. Urari si sms-uri de „la multi ani” pentru cei dragi

Mesaje de Sfantul Ilie. Urari, sms-uri si felicitari de Sf.Ilie, pentru mama, tata, bunici, iubit, iubita, sotie, sot, colegi, prieteni, frati, surori, cei dragi!

Mesaje de Sf Ilie

La multi ani! Sfantul Ilie sa te calauzeasca mereu!

La Multi Ani, Iliuta! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

La Multi Ani cu ocazia Sfantului Ilie si sa-ti fie ziua plina de minuni!

La multi ani! Sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

Se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi în vreme de seceta. Îti doresc sa învingi orice furtuna si sa ai un cer senin!

Un zambet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete în viata. La Multi Ani!

In aceasta zi, cand numele tau este celebrat, se sarbatoreste cel mai mare facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iti doresc sa invingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin!

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

Citeste si: Traditii, obiceiuri si superstitii de Sf. Ilie. Ce sa nu faci pe 20 iulie

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

La multi ani, Ilie, Iliuta, Lie, Ilies, Iliuta, Eliade, Eliana, Ilinca. Multa sanatate!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, împliniri si multa iubire! La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Mesaje Sfantul Ilie. Urari, SMS-uri si felicitari pentru persoanele dragi

Toate florile din lume pentru tine Mama! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani, mama!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, in parfumul diminetii tin a te felicita. La Multi Ani de Sfantul Ioan, tata!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa, dragi bunici!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani, dragul meu sot!

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani, sotia mea!

Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne. La multi ani de Sfantul Ilie, iubita!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, sora mea!

Iti urez La multi ani, dragul meu prieten,  pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Felicitari de Sf Ilie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top