Connect with us
Oprah Winfrey crede în energiile negative. Vezi cum le combate

Știri

Oprah Winfrey crede în energiile negative. Vezi cum le combate

Oprah Winfrey, una dintre cele mai apreciate realizatoare de televiziune, nu petrece toată ziua citind știri și ascultând radioul, așa cum ne-am fi imaginat având în vedere că este femeia la curent cu tot ce se întâmplă. Patroana postului OWN recunoaște că niciodată nu se uită la tv și radio în timpul liber, deoarece îi alterează energia pozitivă.

„Nimic nu reușește să mă țină trează în timpul nopții. Nu mă uit la știri înainte de a mă pune la somn. Am un spirit foarte sensibil, absorb cu ușurință sentimentele celorlalți, empatizez rapid cu alte persoane.

Trebuie să cântăresc bine energiile care intră în spațiul meu privat. Niciodată nu merg prin casă pe un fundal de zgomote, în afară de lătratul câinilor mei.

Niciodată nu merge în timpul zilei televizorul sau radioul. Nu las niciun fel de energie să-mi invadeze spațiul fără să îi permit în mod conștient”, a declarat vedeta pentru revista Psychologies.

O altă modalitate de combatere a energiilor negative este păstrarea unui registru în care își notează zilnic faptele bune. Aceasta susține că jurnalul faptelor bune în care scrie zi de zi o ajută pe viitor să depășească momentele dificile, dând o privire către zilele în care a fost energică, fericită și încrezătoare.

„Scriu în jurnalul meu de mulțumiri în fiecare seară înainte să dorm. Acest lucru ajută la purificarea mea spirituală de tot ce s-a întâmplat peste zi și mă pregătește pentru ziua următoare.

În fiecare seară scriu 5 lucruri bune care mi s-au întâmplat peste zi, lucruri pentru care pot fi mulțumitoare, care îmi pot schimba în bine vibrațiile personale. Mereu caut lucruri pozitive de-a lungul zilei”, închide vedeta pentru revista Psychologies.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top