Connect with us
Planta despre care nu stiai ca atrage banii in casa

Stil

Planta care atrage banii in casa

Planta care atrage banii in casa se numeste Cassula. Aceasta planta pe care milioane de romani o au in casa este cunoscuta popular drept Copacul Banului.

Citeste si: Planta minune care trateaza disfunctia erectila. Costa doar 2 lei!

Citeste si: URZICA – planta banala sau benefica?

Potrivit Feng Shui, prezenta plantei in casa va aduce vibratii pozitive si bogatie si va atrage banii ca un magnet. Totodata, se spune ca daca gandesti pozitiv ti se vor intampla doar lucrurile pozitive.

 

57854819 - green succulent plant sempervivum and crassula, isolated on white background

57854819 – green succulent plant sempervivum and crassula, isolated on white background

Aceasta planta cand va creste va arata ca un copac, cu frunze carnoase si lucioase. Culoarea frunzelor este verde jad, insa la maturitate ele vor deveni maro.

„Copacul Banului” nu are nevoie de mari ingrijiri si nici de un ghiveci mare, insa daca vasul va fi prea mic ea va creste haotic. Planta va creste mare daca va fi asezata intr-un loc luminos. Se adapteaza la multe situatii si tratamente si are nevoie de apa in mod constant. Important: planta se uda doar atunci cand pamantul este uscat.

 

33822517 - crassula plant on white commode in minimalism interior

33822517 – crassula plant on white commode in minimalism interior

Confrom Feng Shui, aceasta planta trebuie asezata pe partea dreapta de la intrarea in casa si in partea de nord a locuintei.

Se spune ca planta poseda uleiuri eterice si stimuleaza pozitivitatea mentala si fizica. De asemenea, ajuta la cresterea abilitatilor psihice si fizice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top