Connect with us
Premiile OSCAR 2017- cand va avea loc ceremonia de decernare a premiilor, dar și ce vor mânca invitații. Meniul include mâncăruri deosebite.

Stil

Premiile OSCAR 2017. A fost anunțat meniul de la ceremonie: popcorn poleit cu aur

Pe 26 februarie, la Los Angeles, vor avea loc premiile Oscar 2017. La ceremonia de decernare a premiilor nu vor participa doar starurile, ci și bucătarii, care vor avea o sarcină grea. Aceștia vor pregăti bucate alese pentru invitați. În urmă cu câteva zile, a fost organizată o conferință de presă, în cadrul căreia a fost comunicat și meniul cu care vor fi serviți invitații din acest an.

La cea de-a 89-a ediţie a decernării premiilor Oscar vor fi prezenţi 1500 de oaspeţi. După ceremonie, aceștia vor fi invitaţi în sala Ray Dolby Ballroom la un banchet festiv.

Premiile OSCAR 2017- care este meniul din cadrul evenimentului

Cei care au alcătuit meniul au cu ce se mândri. Printre mâncărurile deosebite va fi și popcorn poleit cu aur comestibil.

De asemenea, meniul include tarte cu ton la cuptor, falafel din mazăre dulce, paste cu caşcaval la cuptor, covrigei săraţi, popcorn poleit cu aur comestibil, taco cu creveţi şi mango, hot-dog din făină de porumb cu homar și gustări din somon afumat care au forma statuetei Oscar. În total, meniul de la Oscar include 35 de feluri de mâncare.

Citește și: OSCAR 2017. LISTA CU NOMINALIZĂRILE

Pentru a hrăni 1500 de oaspeţi prezenţi la ceremonie va fi nevoie de foarte multe produse. Aşadar, organizatorii au comandat: 7500 de creveţi, 2375 de covrigei săraţi, 3500 de gofre de porumb, aproape 160 de kilograme de ton şi 68 de kilograme de rucola. Sala în care va avea loc banchetul va fi înfrumuseţată cu 10.000 de flori şi 1650 de metri de satin alb şi roşu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top