Connect with us
Reduceri ianuarie și februarie de neratat. H&M, Zara, Sephora, Jolidon, C&A vin cu reduceri de până la 70%.

Stil

Reduceri ianuarie și februarie de până la 70 % în majoritatea magazinelor

Reduceri ianuarie și februarie la magazine precum H&M, Zara, Sephora sau BSB. Marile centre comerciale anunță reduceri de până la 70% în această perioadă.

Până acum startul reducerilor era dat pe 15 ianuarie. Însă, din cauza scăderii vânzărilor, magazinele au schimbat tactica. H&M, Zara, Bershka, Fossil sau Guess au dat startul reducerilor mai devreme și au prelungit perioada până la sfârșitul lunii februarie.

Listă centre comerciale cu reduceri în ianuarie și februarie

Afi Palace Cotroceni a dat startul reducerilor pe 10 ianuarie și va dura pe tot parcursul lunii. Reprezentanții mall-ului AFI anunță că unele magazine vor avea promoții și în luna februarie.

În campania de reduceri din AFI Cotroceni sunt implicate majoritatea magazinelor. Printre acestea se numără Massimo Dutti, Karen Millen, Stefanel, Guess, Vans, Folli Follie, Seroussi, Louis Purple, Ecco, Il Passo sau Fossil.

Magazinele din mallul Promenada aplică reduceri de până la 70%. Astfel, magazinele de îmbrăcăminte şi încălţămine din Promenada precum Enzo Bertini, Hervis, H&M, BSB , Stefanel sau Zara au reduceri între 30-55%.

Cele mai mari reduceri, de până la 70%, se găsesc în magazinul de lenjerie intimă Jolidon.

La Veranda Mall, cumpărătorii pot beneficia de reduceri tot de până la 70% la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării şi călătorii. Nici restaurantele nu se lasă mai prejos și au pregătit oferte promoţionale, valabile toată luna ianuarie.

“Nu doar cele de îmbrăcăminte s-au înscris în acest maraton al reducerilor, ci şi restaurantele, magazinele cu produse de înfrumuseţare şi îngrijire, dar şi agenţiile de turism. Fiecare membru al familei va găsi aici produse pe care şi le doreşte la preţuri competitive”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Listă magazine cu reduceri de până la 70%

Magazinul de produse cosmetice Sephora aplică discounturi de până la 70% la majoritatea produselor de îngrijire personală.

De asemenea, cei care vor să-și completeze garderoba, pot găsi articole vestimentare la reducere în magazinele C&A, LC Waikiki şi H&M. Aceste magazine aplică reduceri de 50%.

La Deichmann, cumpărătorii pot beneficia de o ofertă promoțională. La achiziţionarea unui produs la promoţie, a doua pereche beneficiază de reducere de 50%. În plus, la două perechi de încălţăminte alese la preţ redus, a treia este gratis.

Profihairshop oferă 20% reducere la toate produsele din gama L’Oreal Professionnel.

În această perioadă, comercianţii organizează Shopping Night (Noaptea cumpărăturilor). Este un eveniment în care toate magazinele îşi prelungesc programul cu câteva ore, astfel încât clienţii să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru cumpărături.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top