Connect with us
Dacă nu știi ce înseamnă când visezi bani, îți dezvăluim semnificația acestor vise în care îți apar bani sub formă de bancnote sau de monede.

Stil

Ce înseamnă când visezi bani – Semnificația viselor

Semnificația viselor în care apar bani este una foarte variată. Iată ce înseamnă când visezi bani, fie că e vorba de bancnote sau de monede.

Ce înseamnă când visezi că găsești bani

Semnificația acestui vis este că vei avea de înfruntat unele dificultăți, dar că vei trece și prin unele schimbări importante, dar fericite.

Ce înseamnă când visezi bani de hârtie sau bancnote

De obicei, acest vis prevestește un ghinion. S-ar putea să ai parte de o pierdere sau de o dezamăgire. Unii tălmăcitori de vise mai susțin că acest lucru poate însemna faptul că subconștientul te avertizează să nu faci cheltuieli excesive.

Ce înseamnă când visezi că primești bani

În general, acest vis înseamnă că vei pleca într-o călătorie. Alternativ, poate să însemne că vei auzi niște vorbe nu tocmai plăcute.

Ce înseamnă când visezi că împrumuți bani

Dacă visezi că împrumuți bani, înseamnă că ai nevoie de ajutor sau că îți dorești recunoștință din partea celorlalți. Dacă tu ești cel care dă bani cu împrumut, interpretarea viselor de acest gen sugerează că pui nevoile celorlalți mai presus de ale tale. Dacă visezi că iei bani cu împrumut de la persoane decedate, înseamnă că ai o temere că apropiații îți vor veni în ajutor.

Citește și: Semnificatia viselor erotice. Ce inseamna cand visezi ca faci sex

Dacă visezi că prietenii sau cei dragi îți înapoiază bani împrumutați, acest lucru arată că nu te înțelegi bine cu anumite persoane.

Ce înseamnă când visezi un portofel cu bani

Porofelul cu bani în vis arată că îți place să faci cheltuieli și că ești o persoană extravagantă. Dacă găsești un portofel în vis, vei pleca într-o călătorie.

Ce înseamnă când visezi bani furați

Dacă visezi că furi bani, vei întâmpina niște probleme financiare, dar îți este teamă ca acest lucru să se afle. Dacă tu ești persoana furată, semnifică o tendință spre exagerare, mai ales în amor.

Ce înseamnă când visezi bani mărunți sau monede

Monedele în vis au o mulțime de semnificații. Monedele de aur sunt considerate semn bun și ocazia de a primi un câștig nesperat, care să îți îmbunătățească în mod considerabil situația materială.

Monedele de argint simbolizează afacerile bănoase și sunt considerate și ele de bun augur.

În ceea ce privește banii mărunți, unii spun că aceștia ar prevesti nefericire, alții că sunt un semn al belșugului în perioada următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top