Connect with us

Stil

Top 10 cele mai frumoase femei din 2016

Acest top este cel mai greu de realizat. Sunt extrem de multe femei frumoase din toate punctele de vedere. Am încercat să construim un top 10 cele mai frumoase femei din 2016 pe baza înfățișării și succesului din ultimul an.

Locul 10  DEEPIKA PADUKONE

La 30 de ani, Deepika Padukone este cea mai bine plătită actriță din India. Deși visul ei a fost să devină jucătoare de badminton, fiind campioană la nivel național, ulterior s-a apucat de modelling. În 2006 a debutat în primul ei film. Până acum a câștigat din actorie peste 8 milioane de dolari. Cel mai mare succes al ei este filmul Bajirao Mastani, în urma căruia a devenit cel mai bine plătit star Bollywoodian. Este foarte implicată în cauze umanitare, a adoptat întreg satul Maharashtra.

Locul 9  PIA WURTZBACK

Fotomodel și actriță, Pia Wurtzback a fost desemnata Miss Univers in 2015. La cei 26 de ani este considerată ca fiind combinația perfectă între frumusețe și inteligență. Pe lângă modelling și actorie, Pia scrie despre frumusețe, este bucătar si make up artist. A cochetat de mică cu podiumul, la doar 14 ani s-a alăturat unei agenții de modelling pentru copii. Apoi au urmat multe defilări pe podium și chiar roluri în filme mici.

Citește si: Top 10 cei mai frumoși bărbați din 2016

Locul 8 MARGOT ROBBIE

Australianca de 26 de ani a fost votată ca una dintre cele mai frumoase femei. Și-a început cariera pe plan local în anul 2000, după care a început să primească roluri în filme cu bugete mai mari. Primul rol de acest gen a fost alături de Leonardo DiCaprio în filmul Lupul de pe Wall Street. Cel mai cunoscut rol este cel de super eroină din filmul Brigada Sinucigașă, pentru care a câștigat premiul criticilor pentru cea mai bună actriță într-un rol de acțiune.

Locul 7 EMILIA CLARKE

Cunoscută în primul rând pentru rolul din serialul de mare succes Urzeala Tronurilor, Emilia Clarke a jucat în foarte multe piese de teatru pe faimosul Broadway. Rolul ei de mama dragonilor, Daenerys Targaryen, a făcut din actrița de 29 de ani un superstar. Dacă mai adaugi la lista calităților și faptul că este extrem de frumoasă, ajungi lalocul 7 în topul celor mai frumoase femei din 2016.

Locul 6 SELENA GOMEZ

La doar 24 de ani, Selena Gomez este prezentă în toate topurile privind frumusețea. Primele ei apariții au fost în seriale pentru adolescenți la Disney Channel. Cariera muzicală și-a început-o prin înregistrarea vocii pentru diverse filme de animație. În 2008 a semnat un contract cu firma de discuri Holywood Records și a început o carieră solo în muzică. Este cunoscută pentru actele de caritate și pentru implicarea activă în UNICEF.

Locul 5 JESSICA ALBA

La 35 de ani, Jessica Alba rămâne în topul celor mai frumoase femei din lume de câțiva ani. A jucat în peste 30 de filme, de la cele cu super eroi până la drame sau comedii. Este una dintre cele mai bogate femei din America, în urma afacerii cu produse non toxice pentru casă, afacere care valorează peste 1 miliard de dolari. Este foarte implicată în acțini de caritate, ajutând copiii din Africa. Este un suporter al libertății de exprimare, a condus câteva campanii pentru președintele Obama.

Locul 4 AMBER HEARD

Potrivit unor studii, Amber Heard se apropie cel mai mult de frumusețea ideală. Actrița de 30 de ani a debutat în anul 2004, a jucat în peste 15 filme. A câștigat premiul pentru Cea mai nouă apariție la Festivalul de film de la Hollywood. A ajuns în atenția presei odată cu declarațiile despre viața alături de soțul ei Johnny Depp de care a divorțat în urma scandalurilor în 2016.

Locul 3 ADRIANA LIMA

Brazilianca este al doilea cel mai bine plătit fotomodel din lume. Este cunoscută mai ales pentru că face parte din echipa Victoria’s Secret. Cei cu care lucrează au declarat că este de un profesionalism ieșit din comun și pune mult suflet în tot ceea ce face. A defilat de-a lungul timpului pentru toți marii creatori de modă, câștigând peste 7 milioane de dolari într-un an. A fost imaginea Guess, Maybelline, Pirelli, Mavi Jeans. Din anul 2000 este una dintre principalele protagoniste ale defilărilor Victoria’s Secret.

Locul 2 BELLA HADID

Bella Hadid este cel mai bine plătit model din 2016 și a câștigat premiul pentru Modelul anului. A defilat pentru toate casele de modă și a apaărut pe toate coperțile revisstelor de modă și lifestyle. O adevărată performanță pentru tânara de 20 de ani. Este interesată de fotografie, a început o facultate în acest sens însă a renunțat pentru moment datorită modellingului. Spune că și-ar dori o carieră în fotografie și actorie după ce nu va mai fi model. Însă deocamdată Bella se bucură de atenția si de succesul acestei meserii.

Locul 1 MEGAN FOX

 

Megan Fox nu este o surpriză a acestui top. De câțiva ani se bucură de prezența în topurile celor mai frumoase femei din lume. Și-a început cariera ca și model de la vârsta de 13 ani. A câștigat o mulțime de premii în acest domeniu. A pozat pentru reviste destinate bărbaților, fiind votată ca una dintre cele mai sexy femei din lume. În domeniul actoriei a început cu rolul din filmul Holiday in the sun, iar șansa cea mare a venit odată cu seria Transformers, unde a jucat în două din cele trei filme. În 2010 s-a căsătorit în secret cu actorul din Beverly Hills, Brian Austin Green, cu care are 3 copii. Deși s-a speculat o posibilă despărțire, cei doi sunt în continuare împreună. Megan Fox este considerată un sex simbol al zilelor noastre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top