Connect with us
Truc uimitor pentru păr: Și-a acoperit capul cu o folie de aluminiu, după ce a aplicat o mască făcută în casă

Stil

Truc uimitor pentru păr: Și-a acoperit capul cu o folie de aluminiu, după ce a aplicat o mască făcută în casă

Aproape toate femeile au probleme cu părul. Unele își doresc mai mult volum, altele își doresc ca părul să fie puternic și strălucitor. Noi vă prezentăm un truc simplu pentru a avea părul frumos, sănătos și puternic.

Tot ce ai nevoie pentru această mască sunt următoarele ingrediente:

– o lămâie sau o portocală

– o banană

– lapte

Mod de preparare:

Se stoarce mai întâi lămâia sau portocala. Se pune banana într-un blender, împreună cu zeama de lămâie sau portocală și se adaugă lapte, pentru a deveni o pastă omogenă. Se amestecă toate aceste ingrediente, iar cu pasta rezultată se aplică pe păr, de la rădăcină până la vârfuri.

După ce ați acoperit firele de păr cu mască, acoperiți părul cu folie de aluminiu. Lăsați să acționeze timp de o jumătate de oră, după care clătiți părul cu șampon.

Veți observa că acest amestec ajută părul să fie strălucitor, sănătos, frumos și ceea ce este și mai important, mătreața va dispărea de la prima aplicare.

Toată lumea știe că banana este o sursă bogată de potasiu. De asemenea, acest fruct este bogat în vitamina A, B, magneziu și zinc.

În plus, banana este balsam de păr natural. Luați banane coapte și ulei de cocos și amestecați-le într-un bol, apoi se aplică pe păr. Se spală părul după 10 minute. Părul va rămâne moale, mătăsos și strălucitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top