Uite care sunt cele mai puternice amulete de dragoste

04.06.2015
Uite care sunt cele mai puternice amulete de dragoste

Experţii feng shui susţin că anumite amulete pot aduce întradevăr noroc în dragoste, îţi pot consolida căsnicia, poţi aduce o atmosferă pasională în relaţie. Tot ce trbuie să ştii este cum să îţi alegi dintre amulete pe cea care ţi se potriveşte. Noi ţi le prezentăm pe cele mai puternice şi te invităm să ţi-o alegi pe cea de carte te simţi atras.

Inima Afroditei. Legenda Afroditei spune că această amuletă are puterea de a-l ghida pe cel menit ţie la uşa ta.Este o amuletă în formă de inimă, cu o faţetă din chihlimbar şi cealalta faţetă din argint. Atunci când este purtată, are puterea de a-l aduce pe cel dorit în braţele tale şi de a-l face să te iubească necondiţionat.

bijoushearts.com
bijoushearts.com

Fulgerul viking. Este o amuletă în formă de fulger, pe care războinicii vikingi obişnuiau să o poarte atunci când plecau la luptă. Ajuta la păstrarea dragostei în suflet şi la creşterea dorinţei de intimitate.

Lacatul portughez. Pentru o căsnicie roditoare, pescarii portughezi obişnuiau să poarte un lacăt atunci când se duceau în largul mării. Un lacăt identic purtau şi femeile care îi aşteptau pe uscat, întărind astfel legătura dintre cei doi.

clickpentrufemei.ro
clickpentrufemei.ro

Raţa mandarin. Este un simbol feng-shui al dragostei, cunoscut şi sub numele de yuan-yuang. Raţele mandarin sunt păsări foarte ataşate de perechea lor, fapt ce le-a transformat în întruchiparea fidelităţii şi ataşamentului dintre două persoane. Raţele se amplasează în partea de sud-vest a locuinţei sau a dormitorului, mărind astfel atractivitatea şi afecţiunea din cuplu.

sursa foto: shopping.flu.ro
sursa foto: shopping.flu.ro

Mingea peruviană. Talismanul îşi are originile în inima civilizaţiei mayaşe din Macchu Picchu. Se spune că are puterea de a-l face pe cel iubit să se reîndrăgostească în fiecare zi de tine. Purtat zilnic, îţi împiedică iubitul să cedeze ispitelor amoroase şi astfel să îţi fie mult mai loial.

Articolul continua dupa publicitate
artfire.com
artfire.com