Connect with us
Sigur nu ti-ai inchipuit pana acum ca varsta parintilor atunci cand te-au conceput ti-a marcat pe veci personalitatea.

Stil

Uite cum iti influenteaza personalitatea varsta la care te-au conceput parintii tai

Varsta la care parintii te-au adus pe lume are un impact asupra personalitatii tale, in functie de acest lucru, copilaria ta putand fi mai libertina sau cu reguli ma stricte. Afla, in continuare, mai multe detalii despre acest subiect.

Parintii tai aveau varste cuprinse intre 18 si 25 de ani cand ai fost conceput?

In acest caz sigur esti o fire foarte sociabila si deschisa si, drept urmare, nu ai nicio teama atunci cand vine vorba de a-ti exprima punctul de vedere. In momentul in care diferenta de varsta dintre parinti la momentul conceperii este mica, „mostenitorii” vor fi mult mai apropiati de parintii lor si-i vor considera mai degraba buni prieteni. In plus, daca ai tai te-au conceput cand aveau intre 18 si 25 de ani ai avut o copilarie libertina, cu multe nazbatii, insa ai devenit o persoana responsabila si cu capul pe umeri.

Citeste si: Care este greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea ta

Parintii tai aveau varste cuprinse intre 25 si 35 de ani cand ai fost conceput?

In acest caz personalitatea ta reprezinta un cumul al propriilor trairi si experiente precum si o serie de valori transmise de la parintii tai. Faptul ca ai crescut intr-o casa fara prea multe reguli te-a facut sa vezi lucrurile diferit fata de cei din jur si ai avut parte de o multime de experiente care te-au transformat in omul care esti azi. Chiar daca gandesti liber iti pasa si de parerea celor din jur, astfel ca nu iei decizii importante fara a te consulta si cu ei.

Parintii tai aveau varste cuprinse inre 35 si 45 de ani cand ai fost conceput?

Cu siguranta pui foarte mare pret pe familie, iar la mica distanta in topul prioritatilor tale se afla cariera. De cele mai multe ori, parintii concep un copil dupa varsta de 30 de ani pentru ca se axeaza mai intai pe cariera si vor sa fie siguri ca cei mici vor avea confortul financiar necesar unei bune dezvoltari. Chiar daca nu ai avut libertate prea mare in copilarie, ai fost invatat sa traiesti dupa un set de valor important, pe care vrei sa-l transmiti mai departe mostenitorilor tai.

CITESTE SI: Aceasta este varsta la care ai parte de cel mai bun sex

Parintii tai aveau peste 45 de ani cand ai fost conceput?

Situatia de fata denota faptul ca ai tai nu au mai avut asa de multa rabdare cu tine, insa asta nu inseamna ca nu esti iubit. Dimpotriva, atunci cand cei care sunt impreuna concep un copil dupa 45 de ani este semn clar ca isi doresc foarte mult un mostenitor, iar acum au si stabilitatea psihica si financiara pentru a face acest pas important. Drept urmare, cu siguranta ai crescut intr-un mediu unde nu ai dus lipsa de prea multe si esti foarte atasat de cei din familie. Personalitatea ta este unica, intrucat muncesti mult pentru a-ti indeplini toate planurile si ai un respect deosebit fata de cei din jur.

Sursa foto Shutterstock

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top