Connect with us
Unește inelarul cu degetul mare, așteaptă câteva secunde, iar rezultatul o să te UIMEASCĂ!

Stil

Unește inelarul cu degetul mare, așteaptă câteva secunde, iar rezultatul o să te UIMEASCĂ!

Mudrele reprezintă o formă a medicinei energetice, foarte răspândită în țările orientale. Treptat, mudra a început să fie folosită în mai multe state occidentale, iar cei care au încercat o astfel de tehnică spun că beneficiile sunt nenumărate.

Explicația pentru această tehnică este faptul că buricele degetelor conțin foarte mulți nervi, iar odată ce aceștia sunt presați într-un anumit mod, canalele interioare se reglează, iar energia circulă mai bine prin întreg corpul.

Iată care sunt cele mai răspândite mudre și care sunt beneficiile lor!

Mudra Vayu

Mudra Vayu

Mudra Vayu

Trebuie să îți aduci degetul arătător în palmă și să îl ții acolo presat cu cel mare. Întinde celelalte degete cât de mult poți. Se spune că această mudră reduce problemele legate de tranzitul intestinal, flatulență, constipație, etc, dar ajută și dacă suferi de Parkinson

Mudra Prithvi

Mudra Prithvi

Mudra Prithvi

Trebuie să unești degetul mare cu inelarul, iar celelalte degete să le ții cât mai întinse cu putință. Beneficiile acesteia sunt: reducerea problemelor de digestie, a oboselii, îmbunătățirea circulației sângelui și menținerea unei greutăți optime

Mudra Jal

Mudra Jal

Mudra Jal

Trebuie să atingi degetul mic și cel mare, dar fără să exerciți o mare presiune. Această mudră ajută la o circulație mai bună a sângelui și la reducerea senzației de uscăciune a gurii.

Mudra Surya

Surya Mudra

Surya Mudra

Adu inelarul în palmă și acoperă-l cu degetul mare. Aceasta este considerată una dintre cele mai bune mudre dacă ai nevoie de ajutor pentru a scăpa de greutatea în exces.

Citește și: DIETA AMERICANA: Slabeste un kilogram pe zi

Citește și: Codul PLU – Metoda prin care poți să îți dai seama care fruct este modificat genetic și care este eco

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top