Connect with us
Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt visele care anunță noroc și dragoste, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Stil

Mihai Voropchievici a dezvăluit semnificația unui vis pe care îl au toate femeile. Iată ce înseamnă dacă ai visat…

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt visele prevestitoare de dragoste și de noroc.

Nu există o femeie care să nu aibă un vis de dragoste. Vreau să mă refer la cele care nu s-au căsătorit. Aceste particularități se referă mai multe la cele singure. Bărbații au cu totul alte vise, cu totul alte conotații. Ei au mai mult visuri erotice, a spus Voropchievici.

Iată care sunt visele prevestitoare de dragoste, conform lui Mihai Voropchievici.

Dacă visezi un elefant, se apropie posibilitatea de a se realiza o căsătorie amânată de ceva timp. Dacă un bărbat căsătorit se viseză sărutând o fată, va avea un conflict cu soția sa

Gură de femeie dacă îți va apărea în vis, se prevestește dragoste. Dacă visezi femei, acest lucru înseamnă necazuri, bârfă sau ceartă. Flori dacă visezi că primești, inima ta va fi senină. Florile roșii înseamnă că te vei îndrăgosti. Dacă visezi un foc care arde, se anunță noroc și dragoste. Dacă visezi că ți-e frică, asta înseamnă un  mare noroc în dragoste.

Inelele prețioase primite în vis înseamnă că te vei îndrăgosti în mod sigur. Visul cu inima nu prevestește prea multă dragoste. Dacă visezi că dai un inel, nu este de bine în dragoste.

Lacrimi în vis înseamnă că îți va fi bine și vei avea confort sufletesc. Mire/mireasă în vis e un vis bun, semn de situație bună și evoluții favorabile în căsnicia ta sau viitoarea căsnicie.

Rochia albă înseamnă nuntă sau petrecere înaintea nunții.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum să calculezi la a câta reîncarnare ești

Cum să visezi frumos!

Cu 2 ore inainte de culcare, nu se mai consumă nimic. Să fie o masă ușoară, care să nu tulbure organismul. Nu se consumă cafea, alcool, sucuri sau mâncare picantă. Nu se face efort. Somnul se va desfașura având corpul întins pe partea dreaptă. Pe cât e posibil, e bine să dormi cu capul spre nord și picioarele spre sud. Fără plante în dormitor. E de dorit sa încerci sa izolezi fonic de zgomote, mașini și să nu ai prea multă aparatură electronică. Înainte de a adormi, să te gândești intens la visul pe care îl dorești. Se spune că visul va apărea și mai ușor dacă cineva îți va șopti la ureche subiectul visului. Totul se autoprogramează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top