Connect with us
WOW! 10 moduri inedite in care poti utiliza aspirina

Stil

WOW! 10 moduri inedite in care poti utiliza aspirina

Stiai aceste moduri inedite de a utiliza aspirina?

Aspirina este un medicament antiinflamator ne-steroidian utilizat foarte frecvent pe post de analgezic sau antipiretic. Desi te gandesti la aceasta pastila atunci cand ai febra sau te doare capul, trebuie sa stii ca ea are si multe alte utilizari inedite. Iata cateva dintre acestea!

1. Aspirina te ajuta sa elimini ciurperca piciorului. Aceasta afectiune este una foarte neplacuta, insa poate fi tratata usor cu ajutorul aspirinei. Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi 2-3 pastile intr-o cana de apa si sa te speli cu aceasta solutie frecvent.

2. Aspirina reduce aspectul vanatailor. Spala-te cu un amestec dintr-un pahar cu apa si doua aspirinei de 2-3 ori si vanataile vor disparea ca prin minune.

TE TREZESTI TRANSPIRAT? AFLA IN SFARSIT CARE ESTE MOTIVUL!

3. Acest medicament este dusmanul acneei. Multe femei se lupta cu cosurile si punctele negre, iar majoritatea remediilor par sa nu functioneze. Ei bine, aspirina face minuni pentru tenul acneic. Aplic-o direct pe cosurile mari sau maseaza-ti fata cu o aspirina dizolvata in 2-3 linguri de apa. Clateste-te apoi cu apa calda.

4. Iti poti dezinfecta mainile cu aceasta pastila. Zbrobeste 2 tablete si maseaza-ti mainile cu ele, apoi clateste-te cu apa. Microbii vor fi eliminati imediat!

5. Ai calciele crapate? Amesteca 5-6 aspirine cu o lingura de apa si 2 linguri de zeama de lamaie. Aplica pasta obtinuta pe zona aspra a talpii si las-o sa actioneze cateva minute.

6. Un amestec din miere de albine, sare de mare si aspirina este ideal pentru o pielea fina, daca il folosesti in timpul dusului.

7. Ai negi? Aplica o pastila pe fiecare dintre acestia si fixeaz-o cu un plasture. In aproximativ 3 zile negul va disparea.

8. Daca vrei sa ai flori proaspete cat mai mult timp, pune o tabelta de acid acetilsalicilic in vaza. Nu este necesar sa mai schimbi apa.

9. Chiar si muscaturile de insecte pot disparea cu ajutorul aspirinei. Procedeaza la fel ca si in cazul negilor.

10. Dizolva 8 aspirine intr-o cana de apa si varsa solutia peste petele dificil de indepartat. Las-o sa actioneze cateva minute si apoi baga hainele in masina de spalat.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top