Connect with us
A murit copilul din Dej, mâncat de viermi și muște

Locale

A murit copilul din Dej, mâncat de viermi și muște

Copilul de 9 ani din Dej, care a ajuns la spital în comă, fiind mâncat de viermi și muște, a decedat. Drama băiețelului a șocat întreaga țară. El locuia în aceeași casă cu mama lui, concubinul acesteia, dar și cu bunica. Nimeni nu înțelege cum au putut cei trei să-l neglijeze atât de tare, și să-l lase să fie mâncat de viermi.

A murit copilul din Dej, mâncat de viermi și muște

Băiețelul din Dej, în vârstă de doar 9 ani, s-a stins din viață, după două săptămâni în care medicii au făcut ce au au putut ca să îl salveze. Copilul trăia în condiții greu de descris și înțeles. Când l-au găsit asistenții maternali, Valentin intrase deja în comă. Timp de două săptămâni, corpul lui mic a luptat să trăiască, însă, într-un final a cedat. Conform publicației locale Dejeanul, Valentin s-a stins din viață duminică seara.

Medicii care l-au îngrijit au ajuns la concluzia că băiețelul avea grave leziuni neurologice și că șansele de recuperare totală erau minime.

Mama copilului este cercetată pentru omor

Fuleki Erszebet este mama copilului care a ajuns la spital în stare de comă, mâncat de viermi și muște. Femeia era încadrată la tentativă de omor, însă este posibil ca decesul băiețelului să schimbe încadrarea. Copilul ajunsese într-o stare deplorabilă deși locuia într-un apartament cu trei adulți. Este vorba despre mama lui, concubinul acesteia, dar și bunica.

Niciunul nu s-a îngrijit de băiețelul de doar 9 ani, lăsat practic în voia sorții.
Când au ajuns în apartamentul lor, medicii l-au găsit pe băiat întins pe pat, inconştient şi plin de răni infectate pe abdomen, spate şi picioare. Imaginile erau îngrozitoare.
Mama copilului a fost arestată pentru o perioadă de 30 de zile și a cerut să fie cercetată în stare de libertate. Magistrații Curții de Apel Cluj i-au respins solicitarea.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top