Accident cu multiple victime! Un motocliclist a făcut o nenorocire mare chiar lângă catedrala Mânturii Neamului

19.06.2020

Un motociclist  grăbit n-a acordat prioritate unei mașini și a intrat din plin în aceasta provocând un grav accident rutier în București, pe 19 iunie. Accidentul s-a produs chiar lângă catedrala Mântuirii Neammului, colț cu Calea 13 setepmbrie.

Reporterul HUFF.ro, Laurențiu Emanuel, a surprins evenimentul. Motociclistul se deplasa cu viteza pe Calea 13 septembrie din București, iar când a ajuns lângă Catedrala Mântuirii Neamului a intrat din plin într-o mașină de Fiat de culoare albastră, provocand daune grave autoturismului, dar și lui.

Acesta a  zburat efectiv de pe motorul pe care-l conducea și a rămas la pâmânt. Martorii au acordat primul ajutor tuturor participanților la accident, se pare că cel mai rănit din primele informații este motociclistul.

VIDEO: Accident în București! Pagube și victime

Conform primelor date motociclistul a fost transportat de SMURD la spital. Cei aflați în mașină nu au suferit răni grave, mașina fiind avariată. Geamul din spate al acesteia este complet spart, iar partea din spate îndoită. Imaigni în galeria foto.

Poliția a sosit la fața locului, accidentul s-a produs în jurul orei 13:12 minute, exact când reporterul nostru trecea prin zonă. Din declarațiile agentului de la fața locului se pare că se confirma vina motociclistului care n-ar fi respectat legislația rutieră și nu a acordat prioritate.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, urmând să stabilească clar care sunt evenimente exacte și cum s-au produs.