Connect with us
Adeverință pe propria răspundere valabilă în Constanța, de azi. Declaraţia pe proprie răspundere ce trebuie completată - DOCUMENT

Locale

Adeverință pe propria răspundere valabilă în Constanța, de azi, 20 noiembrie 2020. Declaraţia pe proprie răspundere ce trebuie completată – DOCUMENT

Adeverință pe propria răspundere obligatorie și în Constanța. Orașul intră în carantină de azi, 20 noiembrie, de la ora 20:00. Document Declaraţia pe proprie răspundere pe care constănțenii vor trebui să o folosească pentru a ieși din case.

Constanța intră în carantină de vineri, alăturându-se celorlalte 17 orașe din România care au impuse noi restricții. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa a făcut anunțul după ședința de joi. Astfel, carantina va fi impusă în orașul Constanța, timp de 14 zile, începând din 20 noiembrie, ora 20:00.

VEZI MAI JOS DOCUMENTUL PENTRU Declaraţia pe proprie răspundere.

Bilanț CUMPLIT astăzi. Din păcate, vești proaste pentru români: România a depășit 400.000 de cazuri de COVID-19 de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore, au fost 9.272 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19. Până astăzi, 20 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 403.123 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

9.756 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Rata de incidenţă a cazurilor de îmbolnăvire cumulate în ultimele 14 zile în municipiul Constanţa este de 9.11, iar pe judeţ, 5.97.

Și oraşul Ovidiu, din județul Constanța se află în carantină.

Măsura de carantinare se instituie prin ordin al şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în baza hotărârii CJSU. În propunerea formulată şi votată de CJSU Constanţa se arată că este strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale. De asemenea, circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere (modelul se regăseşte la finalul comunicatului), legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Adeverință pe propria răspundere valabilă în Constanța

19 Comunicat Instituția Pre… by Web Adevarul

Declaraţia pe proprie răspundere ce trebuie completată – DOCUMENT

Declarația pe propria răspundere pentru a părăsi locuința se poate completa pe calculator și tipărită la imprimantă sau scrisă de mână.

Declaraţie Pe Propria Răspu… by Web Adevarul

Orașe în carantină în România. Unde e obligatorie Declaraţia pe proprie răspundere

Lista completă a oraşelor aflate în acest moment în carantină: Alba Iulia, Abrud, Sebeş, Blaj, Cugir, Gherla, Bistrița, Ovidiu, Constanța, Slobozia, Baia Mare, Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei, Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Timiş: Sânnicolau Mare.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top