Connect with us
Bărbat din Bârlad, tentativă de sinucidere transmisă LIVE pe Facebook. A fost salvat din ștreang

Locale

Bărbat din Bârlad, tentativă de sinucidere transmisă LIVE pe Facebook. A fost salvat din ștreang

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat în ultima clipă de poliție, care l-a dat jos din ștreang. Din primele informații, acesta a vrut să-și pună capăt zilelor din cauză că a fost părăsit de iubită. Un prieten de la 300 km distanță a anunțat autoritățile, după ce bărbatul ar fi făcut un live pe Facebook și i-ar fi spus acestuia ce are de gând.

Bărbat din Bârlad, tentativă de sinucidere transmisă LIVE pe Facebook. A fost salvat din ștreang

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat de la moarte de către un prieten aflat în București, la aproximativ 300 de kilometri distanță. Acesta a sunat la 112 atunci când tânărul i-a mărturisit, pe Facebook, că are de gând să se spânzure.

Se pare că bârlădeanul se confesa în seara zilei de 16 august prietenului său din Capitală, explicându-i care este planul său. Astfel, el i-a zis bucureșteanului că vrea să se omoare din cauza faptului că l-a părăsit iubita. Prietenul a încercat să-l convingă să renunțe la intențiile sinucigașe, dar bârlădeanul a început să transmită live pe Facebook cum începe pregătirile pentru a se spânzura.

Speriat, bucureșteanul a sunat la 112, iar polițiștii din Bârlad s-au deplasat de uregnță, alături de un echipaj de ambulanță, la adresa indicată, unde l-au găsit pe tânăr spânzurat de o grindă din podul casei. Când au intrat în casa acestuia, ceilalți membri ai familiei stăteau liniștiți, fără a ști ce urma să se întâmple. În ultima clipă, bărbatul de 31 de ani a fost salvat din ștreang, iar în prezent este internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui, după ce i s-au efectuat manevre de resuscitare.

„Am fost solicitat la un caz aparte la Bârlad, duminică seara, în jurul orelor 22.00. Victima, un bărbat de 31 de ani, care avusese o tentativă de sinucidere prin spânzurare, a fost dată jos din ștreang de asistentul nostru de pe ambulanța sosită prima la fața locului. Bărbatul a fost intubat și stabilizat, fiind transportat în comă profundă la Spitalul Județean Vaslui, unde a fost predat la UPU.”, a precizat medicul urgentist Daniel Ungureanu pentru sursa citată.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top