Connect with us
Bătrână de 84 de ani bătută cu bestialitate de fiica ei

Locale

Bătrână de 84 de ani bătută cu bestialitate de fiica ei

O bătrână de 84 de ani a fost bătută cu bestialitate de fiica ei de 62 de ani. Totul s-a întâmplat într-o comună din județul Vâlcea la jumătatea lunii aprilie. Femeia a ajuns la spital în urma bătăii crunte pe care a încasat-o, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru fiica sa.

Bătrână de 84 de ani bătută cu bestialitate de fiica ei

Potrivit Gazeta Vâlceană, la data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, potrivit IPJ Vâlcea.

Se pare că femeia care și-a bătut mama fără pic de milă nu are voie să se mai apropie de mama ei cel puțin 3 luni de acum încolo, conform unui ordin de protecție emis de magistrați pe numele său.

„Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m.În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. De asemenea, polițiștii au întreprins toate demersurile pentru informarea autorităților și instituțiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice”, mai adaugă sursa citată.

Incidentul cu pricina a fost chiar și filmat de o a treia persoană și a făcut înconjurul internetului în seara zilei de 22 mai. Ulterior s-a aflat că filmarea este de la jumătatea lunii aprilie și autoritățile au luat deja măsuri în acest caz. În filmulețul care a fost șters de pe rețelele de socializare se vede cum femeia este bătuta crunt și chinuită de propria ei fiică.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top