Connect with us
Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o singură zi. Sumele sunt fabuloase

Locale

Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o singură zi. Sumele sunt fabuloase

Emi Pian a fost unul dintre cei mai periculoși interlopi din țară, însă cu toate acestea și-a găsit sfârșitul într-un mod neașteptat. Un tânăr dintr-un clan rival l-a înjunghiat și în urma unei hemoragii masive interlopul a decedat la spital. Se pare că totul ar fi început de la niște glume proaste. În urma lui Pian a rămas o soție îndoliată, doi copii dar și o avere uriașă. Iată câte mii de euro făcea Pian într-o singură zi.

Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o singură zi. Sumele sunt fabuloase

Emi Pian pe numele său real Florin Mototolea, a avut deschis un dosar penal de pe urma căruia s-a ales cu 3 ani și 8 luni de închisoare. La dosar s-au strâns foarte multe probe cu privire la activitățile ilegale pe care le făcea cămătarul. Sumele pe care acesta le câștiga amenințându-și victimele erau uriașe.

„Mototolea Florin avea rolul de a împrumuta celor care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute. Totuși, împrumutul era condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi”, se arata în rechizitoriu.

Drept mărturie stă povestea unui bărbat care a împrumutat de la Pian suma de 23.000 de euro după ce și-a pierdut toți banii la cazino într-o noapte. A doua zi omul i-a înapoiat datoria cămătarului însă nu oricum ci cu o dobândă de 3.000 de euro pentru numai câteva ore, potrivit spynews.ro.

Conform unei înregistrări, Emi Pian își amenința clienții care nu înapoiau banii cu dobânda pe care acesta o cerea. Astfel interlopul a făcut o avere colosală, care va fi acum, cel mai probabil, împărțită între membrii familiei sale.

„Îi dau foc la mașina asta, n-o dau nimănui! Pentru că sunt banii lui Zabar și ai lui Sentimentu, ai auzit? Du-te și pune-ți Porsche-ul amanet, adă-mi banii și vino de ia-ți mașina!”, spunea Emi Pian într-o înregistrare, potrivit libertatea.ro

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top