Caz cutremurător! O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor chiar de ziua ei

18.08.2020
Caz cutremurător! O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor chiar de ziua ei
Scene de groază au avut loc la Râmnicu Vâlcea, unde, chiar de ziua ei, o fetiță de 5 ani a fost la un pas de o mare tragedie. Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, după ce a ieșit la joacă, cu alți copii, în fața casei, iar câinele vecinilor săi a scăpat pe stradă. Aceasta a suferit răni extrem de grave în urma mușcăturilor de la câine.

Caz cutremurător! O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor chiar de ziua ei

În urmă cu două zile, o fetiță de doar cinci ani a fost sfâșiată de câinele vecinilor, care a scăpat din curte. Aceasta a ieșit afară, la joacă, alături de mai mulți copii, chiar de ziua ei de naștere. La um moment dat, câinele vecinilor a scăpat, nu se știe cum, din curtea alăturată și s-a năpustit peste fetiță. Momentul a fost dramatic. Copiii au început să țipe când au văzut cum câinele mușca din fetița doborâtă la pământ

Câinele vecinilor s-a repezit la gâtul fetei. Ea a fost mușcată de gât, de cap și de spate, având numeroase răni foarte dure. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde a ajuns în stare foarte gravă. Cel care a efectuat apelul la 112 este reprezentantul legal al fetiței.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea s-a înregistrat la data de 17 august 2020, o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 C.penal, ca urmare a sesizării organelor de poliție judiciară din cadrul Poliției mun. Rm. Vâlcea, de către reprezentantul legal al unei victime minore. În fapt, în cauză s-a reținut că la data de 16 august 2020, în jurul orelor 20.30, în timp ce victima minoră, în vârstă de 5 ani, se afla pe drumul din fața casei împreună cu alți copii, a fost mușcată de către câinele vecinei sale.” se arată într-un comunicat al procurorilor.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora, autoritățile vor informa opinia publică.