Connect with us
Crimă îngrozitoare! O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut

Locale

Crimă îngrozitoare! O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut

O nouă pruncucidere șochează România. Este vorba de o mamă minoră, de doar 17 ani care și-a măcelărit nou-născutul. Cel mic nu a rezistat agresiunilor mamei și a decedat. Aceasta a fost arestată preventiv până se va definitiva ancheta. Informațiile au fost oferite de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Crimă îngrozitoare! O copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut

O crimă îngrozitoare a avut loc în județul Galați, unde o copilă de 17 ani și-a ucis bebelușul nou-născut. Este vorba de o nouă pruncucidere care șochează România, cel mic având parte de o moarte dureroasă. Se pare că mama sa, după ce i-a dat naștere, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feței, precum și izbituri de mai multe obiecte.

„Se reţine că în ziua de 3 august, între orele 18,00 – 20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi, comuna Ghidigeni, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Crima a avut loc la data de 3 august, în comunca Tălpig din județul Galați. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a ucis copilul nou-născut, a informat miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

O tragedie asemănătoare s-a petrecut în iunie în localitatea Stoenești, județul Olt. Atunci, o femeie de 24 de ani, de naţionalitate lituaniană, și-a ucis fetița în vârstă de două luni pentru că plângea.

Femeia mai avusese antecedente în lunile anterioare crimei. Este de naționalitate lituaniană, are 24 de ani, și locuia din anul 2018 în Stoenești. Iubitul ei era plecat în această perioadă în Marea Britanie. Împreună, cei doi, mai au un copil de un an și jumătate.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top