Connect with us
Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, 638 sunt doar din Suceava

Locale

Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, 638 sunt doar din Suceava

Din totalul celor 2.245 de cazuri de coronavirus înregistrate la nivel naţional, 638 sunt doar din Suceava, au anunțat, marți, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS). În orașul Suceava și opt comune limitrofe s-a instaurat carantina.

Din totalul de 2245 de cazuri pozitive pentru coronavirus, 638 sunt doar din Suceava, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, luni seara, că prin ordonanţa militară nr. 6 se instituie carantina asupra oraşului Suceava şi a opt comunei limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Procurorii au deschis şi un dosar penal după ce au fost semnalate mai multe nereguli la spitalul din Suceava, unde un număr mare de medici şi pacienţi au fost confirmaţi pozitiv.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top