Connect with us
Elena Lasconi taie și spânzură în Câmpulung Muscel, de când a devenit primăriță. I-a dat afară!

Locale

Elena Lasconi taie și spânzură în Câmpulung Muscel, de când a devenit primăriță. I-a dat afară!

Elena Lasconi este vedeta TV, care și-a dorit, a muncit și a reușit să obțină funcția de primar al orașului Câmpulung Muscel. La alegerile din luna septembrie, visul i s-a îndeplinit. Prezentatoare TV a ajuns la conducerea orașului, după ce a candidat din partea USR PLUS. Elena Lasconi a renunțat la televiziune, unde și-a petrecut 25 de ani din viață, și a intrat în administrația publică locală. Ajunsă în funcția de primar, fosta vedetă TV a luat o serie de măsuri fără precedent.

Elena Lasconi începe concedierile în Câmpulung Muscel

Elena Lasconi este primarul ales al orașului Câmpulung Muscel. Fosta vedetă tv în vârstă de 48 de ani a lăsat în urmă televiziunea pentru care a dedicat 25 de ani din viață, fiind și corespondent de război, și a intrat în politică. Din luna septembrie a acestui an ocupă fotoliul de primar al orașului Câmpulung Muscel.

Elena și-a luat foarte în serios atribuțiile care vin cu acest nou statut și trasat o serie de măsuri. Mai mult decât atât, fosta realizatoare tv a făcut și primele concedieri.

Elena Lasconi, a anunțat, duminică, că i-a destituit din funcții pe comandantul Poliției Locale, dar și pe șeful Administrației Piețelor pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-coronavirus la principala piață a orașului. Primărița a luat decizia de a închide și piața pentru câteva zile, timp în care a luat toate măsurile care se impun pentru limitarea răspândirii virusului.

Iată ce a declarat primărița:

„La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale. Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut”, a anunțat Elena Lasconi.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top