Connect with us
Fetiță de 6 ani, omorâtă de un copil cu un an mai mare

Locale

Fetiță de 6 ani, omorâtă de un copil cu un an mai mare

Tragedie în comuna Jilava, după ce o fetiță de șase ani a murit în urma unor lovituri în abdomen, aplicate de către un băiețel doar cu un an mai mare decât ea. Medicii au încercat în zadar să o salveze pe cea mică, deoarece organismul copilei nu a mai rezistat și a cedat la scurt timp de la desfășurarea teribilului eveniment.

Fetiță de 6 ani, omorâtă de un copil cu un an mai mare

Potrivit primelor cercetări ale autorităților, totul s-a întâmplat în timp ce copiii se jucau. Poliția a constat faptul că fetița de 6 ani se juca împreună cu băiețelul, luni dimineață, 27 iulie. După o perioadă de timp, cel mic a început să o lovească pe fetiță fără vreun motiv anume în abdomen. Loviturile puternice ale băiețulului au fost fatale pentru cea mică. La fața locului a sosit de urgență un echipaj medical care a transportat victima la spitalul de copii „Marie Curie”.

Loviturile au fost atât de dure, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii din Ilfov au fost sesizați de medici după ce fata a decedat marți, 28 iulie. Părinții au aflat vestea nenorocirii după ce au fost alertați de către vecini. Acum ei sunt în pragul disperării. Atunci cand și-au lăsat copiii la joacă, nu bănuiau că se poate întâmpla cea mai cruntă nenorocire cu copilul lor.

Oamenii legii au început verificările pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul și dacă minorii erau supravegheați de vreun adult atunci când s-a petrecut incidentul.

În urma unei anchete, poliția a constatat că fetița lovită la joacă de un alt copil a murit din cauza unei malformații foarte rare de care suferea, care, în contact cu loviturile, a dus la sfârșitul tragic. Surse din cadrul Spitalului Marie Curie spun că zece medici au intrat în sala de operație, încercând să o salveze, dar aceasta avea un hematom fatal.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top