Focuri de armă în București. Un bărbat a tras într-un tramvai cu pasageri

27.11.2020
Focuri de armă în București. Un bărbat a tras într-un tramvai cu pasageri

Incident de proporții în București. O împușcătură a fost trasă într-un tramvai din Capitală, de pe linia 7, care se deplasa pe Şoseaua Viilor, către Şoseaua Progresului din Capitală. Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10:00. În respectivul tramvai se aflau călători.

Împușcături în București

O tragedie a fost la un pas să se întâmple azi. Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcţia unui tramvai. Un proiectil a intrat pe un geam şi a ieşit pe geamul din partea opus. În tramvai se aflau și pasageri, însă nimeni nu a fost rănit, conform primelor informații oferite de Poliția Română printr-un comunicat.

Împuşcăturile au fost raportate prin apel la 112. Mai multe echipaje de poliţie au sosit la faţa locului după incident și a fost demarată o anchetă, conform digi24.

„În această dimineaţă a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Şoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Cercetările sunt efectuate de Secţia 18 Poliţie, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, a comunicat Poliția Capitalei.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE