Connect with us
Bilant Romania Coronavirus 31 martie 2020

Locale

Încă 3 români au murit de coronavirus pe 31 martie, bilanțul zilei 72 de decese

Grupul de comunicare strategică a emis o nouă informare, încă 3 români au murit de coronavirus pe 31 martie. Este vorba de două femei și un bărbat. Bilanțul deceselor la ora redactării acestui articol este de 72. Aici găsiți bilanțul din România actualizat în regim live update.

Două femei și un bărbat au murit de noul coronavirus

Grupul de comunicare Strategică (GCS), transmite că prima victima cu numărul 70 este femeie de 60 de ani din județul Ialomița, care pe lângă infecția cu coronavirus mai avea și alte probleme medicale. Femeia suferea de insuficiență  renală și făcea dializă cu HTA. De asemenea decesul cu număru 70 mai avea și infecție cu hepatita B.

Debutul bolii pentru femeia de 60 de ani din Ialomița a fost pe 23 martie, când a acuza stări de febră și dureri de cap. A fost internată în spitatul Din Slobozia, pe 25 martie, iar în ziua imediat umrătoare, pe 26 martie i s-au recoltat teste coronavirus. Rezutaltatul a ieșit pozitiv pe 28 martie. Din păcate, astăzi, 31 martie femeia a murit. De menționat este că decedata nu avea istoric de călătorie în zonele galbene sau roșii și nici contact cu persoane bolnave.

Decesul 71 în județul Hunedoara

Al 71-lea deces a fost înregistrat în județul Hunedoara, o femeie de 53 de ani a fost internată în spital în secția de Oncologie cu un diagonotic de Neoplasm ovarian în stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Femeia a avut contact cu persoane confirmate COVID-19, motiv pentru care i s-au recoltat teste de coronavirus care au ieșit pozitive. Rezultatul testului a venit pe 30 martie, dar din păcate femeia s-a stins pe 29 martie.

Decesul al 72-lea a fost în cazul unui bărbat de 65 de ani, din județul Hunedoara, internat în 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26 martie. A fost confirmat în aceeași dată și a murit marți. Acesta avea hipertensiune arterială. Acesta nu a avut în istoric vreo călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top