Connect with us
Incediu puternic la CFR! Ard vagoane întregi în Calea Giulești VIDEO

Locale

Incediu puternic la CFR! Ard vagoane întregi în Calea Giulești VIDEO

Pompierii din Bucureşti intervin, duminică dimineaţă, la un incendiu care a cuprins mai multe vagoane de tren în zona Calea Giuleşti. Arderea este generalizată şi se degajă foarte mult fum. Pompierii au localizat incendiul. La o primă evaluare, focul a afectat 12 vagoane farate pe petru linii învecinate. CFR Călători a precizat că nu există pagube materiale, fiind vagoane dezafectate, de fier vechi.

”O primă evaluare indică faptul că sunt 12 vagoane afectate de incendiu”, au transmis pompierii.

Vagoanele sunt garate pe patru linii învecinate.

Pompierii şi poliţiştii vor face o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul.

CFR Călători a transmis că vagoanele sunt pe linii secundare şi nu există pagube, fiind vagoane dezafectate, de fier vechi.

”Aseară au fost gonite de acolo câteva persoane fără adăpost şi dimineaţă au revenit. Nu se ştie ce s-a întâmplat exact. Poliţia şi pompierii vor stabili”, au precizat reprezentanţii CFR Călători.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenim în zona Calea Giuleşti pentru stingerea a trei vagoane de tren, dezafectate, aflate pe o linie secundară. Incendiul s-a extins la înca un vagon al unei garnituri de tren, garată în apropiere”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Bucureşti Ilfov.

UPDATE - Incendiu la mai multe vagoane de tren, în zona Calea Giuleşti din Bucureşti; arderea este generalizată şi se degajă foarte mult fum/ Poliţiştii şi pompierii fac o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul - FOTO/ VIDEO

UPDATE – Incendiu la mai multe vagoane de tren, în zona Calea Giuleşti din Bucureşti; arderea este generalizată şi se degajă foarte mult fum/ Poliţiştii şi pompierii fac o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul – FOTO/ VIDEO

La faţa locului actioneaza deja şase autospeciale de stingere, fiind solicitate alte patru echipaje.

”Până în acest moment nu sunt persoane rănite. Intervenţia se desfăşoară cu dificultate din cauza accesului dificil al autospecialelor”, au mai transmis pompierii.

Potrivit acestora, din cauza arderii generalizate se degajă foarte mult fum.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top