Connect with us
Incendiu cu victime în Câmpina. Totul a pornit de la o lumânare

Locale

Incendiu cu victime în Câmpina. Totul a pornit de la o lumânare

Un incendiu de proporții a izbucnit în Câmpina în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament. O femeie a fost găsită decedată în casă, iar restul locatarilor din bloc au fost evacuați din cauza fumului dens.

Incendiu de la o lumânare

Un incendiu de proporții a avut loc noaptea trecută în Câmpina, într-un bloc de pe strada Milcov. Incendiul violent a izbucnit în jurul orei 01:44. Totul a pornit de la o lumânare care ar fi rămas aprinsă peste noapte, într-un apartament de la parter. O femeie de 71 de ani a fost găsită moartă în casă, iar 30 de locatari ai imobilului au fost evacuaţi, din cauza fumului dens care a inundat casa scării.

Primăria le-a oferit oamenilor adăpost peste noapte, dar aceştia au preferat să rămână în faţa blocului sau în maşină până ce flăcările au fost stinse de către echipajele care au interveni la fața locului.

Din primele informații oferite de autorități, singurul apartament afectat a fost cel de la care a izbucnit incendiul, iar în cazul celorlalte nu există informații că ar fi fost făcute pagube. Grav afectată a fost și casa scării, dar și ușa apartamentului de lângă cel cu pricina.

Astăzi vor fi efectuate cercetări și vor fi evaluate pagubele, precum și cauza exactă a nefericitului incident.

Un alt incendiu a izbucnit, tot joi seara, la o locuință de pe raza localității clujene Bunești. La fața locului au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul detașamentului de pompieri Dej, precum și o autospecială din cadrul SVSU Gherla.

Casa unui bărbat de 65 de ani a fost cuprinsă și arsă de flăcări din cauza scrumului căzut din sobă. Bărbatul, conștient și cooperant, a fost transportat la spital cu arsuri la nivelul capului și spatelui, pe aproximativ 15% din suprafața corpului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top