Connect with us
Incendiu major într-un tren. 40 de călători au fost evacuați din vagoane

Locale

Incendiu major într-un tren. 40 de călători au fost evacuați din vagoane

Un incendiu a izbucnit, duminică dupăamiaza, la un tren aflat într-o gară din județul Olt, în care se aflau aproximativ 40 de călători care au coborât pe peron când au văzut ce se întâmplă. Nicio persoană nu a fost ranită în urma acestui incident și se pare că problema ar fi fost de la motorul trenului.

Incendiu major într-un tren. 40 de călători au fost evacuați din vagoane

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pompierii au fost anunțați, duminică după-amaiza, despre producerea unui incendiu la un tren staționat în Gara Vlăduleni. La locul faptei au intervenit pentru stingere două autospeciale de stingere de la Garda Osica de Sus și Detașamentul Caracal și un echipaj SMURD. Incendiul a fost localizat de pompieri, manifestându-se la materiale combustibile de la compartimentul motor.

”Incendiu la un tren aflat staţionat în gara Vlăduleni. În tren se aflau aproximativ 40 călători care s-au evacuat în siguranţă. Nu sunt victime. Incendiul este localizat, se manifestă la materiale combustibile de la compartimentul motor.”, a transmis ISU Olt.

Luna trecută, pe 17 iulie, a avut loc un astfel de eveniment. Incendiul a izbucnit la locomotivă când trenul se afla în Gara Mică din Târgu Mureş. Toate cele aproximativ 50 de persoane aflate în tren au coborât în siguranță, astfel că nimeni nu a avut nevoie de îngrijire medicală. La fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș.

„În această seară (n.r. vineri, 17 iulie), ca urmare a fumului dens cauzat de un incendiu izbucnit în compartimentul de motor al locomotivei trenului Inter Regio 1645 București- Târgu Mureș, aproximativ 50 de călători au fost evacuați. Au intervenit echipajele aflate în Gara Mică de la Detașamentul de pompieri Târgu Mureș și au lichidat incendiul. Nu sunt alte probleme.”, preciza ISU Mureș.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top