Connect with us
Ordonanța militara nr. 6 - Județul Suceava a fost închis

Locale

Ordonanța militara nr. 6 – Județul Suceava a fost închis

Ordonanța militară nr. 6 din 30 martie 2020 închide tot județul Suceava și 8 comune din interiorul acestuia. Marcel Vela a fost ecl care a făcut anunțul după ce a emis ordonanța militară nr 5 din 30 martie 2020.

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni seara că prin ordonanța militară nr. 6 se instituie carantina asupra orașului Suceava și a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că luni seara erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în țară și 65 de decese.

„Din cele 2.109 cazuri, 593 se află în municipiul Suceava. În urma analizei INSP și în urma discuțiilor, am considerat din punct de vedere medical că trebuie luate măsuri suplimentare în zona Sucevei”, a spus Raed Arafat.

Astfel, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că s-a emis carantină asupra orașului Suceava și a zonei limitrofe.

Prin Ordonanța Militară nr. 6 s-au luat mai multe măsuri de restricție asupra acestor zone aflate în carantină.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top