Connect with us
Primarul unui oraș din România își avertizează locuitorii: Să se pregătească de ce e mai rău

Locale

Primarul unui oraș din România își avertizează locuitorii: Să se pregătească de ce e mai rău

Situația devine din ce în ce mai gravă în Botoșani. În contextul epidemiei de coronavirus, primarul municipiului, Cătălin Flutur, face apel la locuitori să se pregătească pentru ce e mai rău.

Totodată, primarul susține că nu este în măsură să dea cele mai bune vești.

Potrivit acestuia, vârful epidemiei „va fi atins” în următoarele săptămâni.

„Greul abia începe! Vârful epidemiei va fi atins, la Botoșani, ca și în tot restul țării, abia în săptămânile care vin. De aceea, vă invit, vă rog, vă cer cu fermitate să înăspriți drastic măsurile pe care vi le luați fiecare pentru a vă proteja pe voi, pe cei dragi vouă, pe noi toți, ca botoșăneni! Cel mai important lucru: stați în case!”, a scris primarul Flutur pe pagina personală de facebook.

Nu există nicio garanție

De asemenea, edilul a adăugat că a făcut ceea ce a trebuit pentru a preveni răspândirea epidemiei cu noul coronavirus, dar cu toate acestea nu se poate garanta „evitarea 100 la sută a necazurilor”.

Primarul încearcă să fie optimist și să se gândească la momentul în care pandemia va lua sfârșit.

„Va sosi și momentul la care visez zi de zi – și sunt convins că îl voi resimți ca fiind cel mai important din toți anii petrecuți în funcția de primar al vostru! – în care să pot ieși public și să vă spun: ”Suferința s-a terminat! Bucurați-vă din nou de libertate!”, a mai scris primarul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top