Connect with us
Prin ce clipe cumplite au trecut cei doi frați care au murit după ce au mâncat struguri

Locale

Prin ce clipe cumplite au trecut cei doi frați care au murit după ce au mâncat struguri

Tatăl celor doi frați care au murit după ce au mâncat struguri din grădina casei a povestit prin ce clipe cumplite au trecut micuții lui înainte de a se stinge. Atât el cât și mama copiilor sunt distruși de durere după tragedia întâmplată și nu își explică cum s-a putut petrece așa ceva. Acesta este un important semnal de alarmă pentru toți părinții.

Prin ce clipe cumplite au trecut cei doi frați care au murit după ce au mâncat struguri

Doi frățiori din Iași s-au stins la distanță de câteva ore după ce au mâncat struguri stopiți cu substanțe periculoase, chiar din grădina casei lor. Tatăl lor s-a întors din Germania ca să îi înmormânteze pe cei mici, iar mama lor nici nu se poate mișca de durere și nu își explică cum această tragedie s-a abătut asupra familiei lor. Și-au pierdut ambii copii la câteva ore distanță.

Valentin Bughiuș, tatăl celor mici, muncea în străinătate de ceva vreme pentru a putea renova casa pe care soția sa o primise moștenire de la părinți. Fuseseră cu toții plecați în străinătate, însă ea se întorsese cu cei mici pentru a supraveghea renovarea. Acum bărbatul a fost nevoit să se întoarcă de urgență pentru a-și îngropa micuții. El a vorbit cu lacrimi în ochi despre ultimele momente ale copiilor săi, de 3 ani și un an și jumătate:

Au început să vomite, nu aveau febră, dar transpirau. A încercat soţia să-i liniştească, le-a dat apă. Au băut câte o guriță de apă plângând. I-a luat pe amândoi în braţe. S-au liniștit la un moment dat şi au început să doarmă pe ea.

La aproape 8 ore de la acest episod cel mic, în vârstă de un an și jumătate, și-a pierdut cunoștința iar mama a sunat la 112. Un echipaj a sossit la fața locului și a încercat să îl resusciteze timp de o oră pe cle mic, însă fără succes. S-a stins chiar sub ochii mamei.

Copilul de 3 ani a fost dus de urgență la Spitalul de Copii din Iași, însă din păcate a intrat în stop cardio respirator și s-a stins și el. Și mama copiilor a consumat struguri, însă nu a avut niciun spimptom în afară de buze amorțite pentru moment.

Tatăl copiilor susține că nu a stropit via cu nimic, ci a stropit cartofii acum două luni de zile cu substanțe la pliculeț pentur combaterea dăunătorilor. Medicii sunt de părere că substanțele respective ar fi putut ajunge pe struguri, fiind ingerate apoi de copii.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top