Connect with us
Scandal electoral! Candidat la Primărie, atacat cu scândura de soția actualului primar

Locale

Scandal electoral! Candidat la Primărie, atacat cu scândura de soția actualului primar

Scandal în campania electorală! Un consilier local care candidează pentru funcția de primar într-o comună din Gorj a fost amenințat cu o scândură de către soția actualului edil. Incidentul a avut loc în comuna Urdari din județul Gorj. Când l-a văzut pe consilier, soția primarului a alergat spre mașina lui și l-a amenințat.

Candidat la Primărie, atacat cu scândura de soția actualului primar

Un consilier local din Gorj, care candidează pentru funcția de primar la alegerile locale din această toamnă a fost amenințat cu o scândură de soția actualului edil. S-a întâmplat în comuna Urdari din județul Gorj, acolo unde cei doi s-au întâlnit pe stradă. Potrivit Adevarul.ro, incidentul a fost transmis live pe Facebook.

Bebe Tauru, consilier PNL, se afla la volanul maşinii când l-a observat pe primarul localităţii, Mihai Calotă, care mergea cu maşina de serviciu către casă. Consilierul a mers în urma primarului până când acesta a ajuns acasă. În fața locuinței, el a fost văzut de soția edilului local, care s-a enervat peste măsură. Femeia a luat o piatră și o scândură și s-a dus către mașină. Ce a urmat a fost un schimb dur de replici care s-a lăsat cu amenințări.

” Are foaia de parcurs pe Primărie, nu la el acasă. Pleca s-o ducă pe doamna Sabina, deşi era în timpul programului. O lasă pe Sabina şi acum a întors. Crede că Dusterul Primăriei este al lui. Au impresia că sunt Dumnezei, că este maşina lor personală. Parchează acasă şi se întâlneşte cu nevasta. Vino încoace, că te dau la poliţie. Vine cu blana după mine, parcă îmi este şi frică de tine. Vino, dacă vrei să plăteşti. Te dau la poliţie” , spune consilierul lcoal, Bebe Tauru în timpul filmării.

Pe de altă parte, edilul local, Mihai Calotă, care se află la cel de-al treilea mandat ca primar al comunei Urdari, spune că este hărțuit de consilierul local. Edilul a declarat că pur și simplu și-a terminat programul și se îndrepta spre casă.

” Mă hărţuieşte. Eu am terminat programul şi mă îndreptam către casă, unde îmi parchez maşina, pentru că sunt preşedintele Compartimentului pentru Situaţii de Urgenţă şi pot să apară tot felul de evenimente la care trebuie să mă deplasez. Am lăsat salariatele acasă. El a început să se ţină după minte şi să mă filmeze. Păi cine se crede? ” , a declarat Mihai Calotă.

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top