Connect with us
Scandal monstruos în Dâmbovița! Un polițist s-a ales cu degetele tăiate

Locale

Scandal monstruos în Dâmbovița! Un polițist s-a ales cu degetele tăiate

Scandal monstruos în comuna Văcărești din județul Dâmbovița. Au fost implicați și doi polițiști care au ajuns la spital după ce au fost atacați de către doi frați înarmați cu furci și coase. Deși oamenii legii au tras câteva focuri de avertizare, în plan vertical, cei doi nu s-au lăsat impresionați.

Scandal monstruos în Dâmbovița! Un polițist s-a ales cu degetele tăiate

Un polițist s-a ales cu degetele tăiate și un altul a fost de asemenea, rănit, încercând să potolească doi frați din Dâmbovița, puși pe scandal. Oamenii legii au fost atacați cu furci și coase pe o uliță din comuna Văcărești. Scandalagii sunt cunoscuți în zonă pentru comportamentul lor agresiv. De data aceasta, frații s-au luat la ceartă cu alte persoane, iar cineva a sunat la Poliție. Când au apărut agenții, scandalagii s-au enervat și mai tare.
Doi poliţişti au fost răniţi. Potrivit Adevarul.ro, unul dintre ei are degetele de la o mână tăiate cu coasa.

Imediat după, la fața locului au intervenit mai mulți polițiști, dar și jandarmi.

Ce spune IPJ Dâmbovița

„În această seară, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii. De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi de poliţie, s-a deplasat la faţa locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru şomarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urmă căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior.

În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia, care, ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauza a fost împuşcat în zona abdomenului. În urmă evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrjiri medicale. Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii continuă cercetarea la faţă locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top