Connect with us
Scene fierbinți oferite de două femei pe un balcon din Mamaia!

Locale

Scene fierbinți oferite de două femei pe un balcon din Mamaia

Două femei nonconformiste au „oferit”  scene fierbinți pe un balcon din stațiunea Mamaia. Cele două au fost surprinse în timp ce se sărutau, una dintre ele fiind aproape goală. Atenție, conținutul este interzis minorilor!

Scene fierbinți oferite de două femei pe un balcon din Mamaia!

La mare, la soare pare că totul este posibil. Două femei aflate pe balconul unui hotel din stațiunea Mamaia au fost surprinse în ipostaze fierbinți. Imaginile au fost publicate în exclusivitate de Cancan.ro. Cele două, cu vârste cuprinse, cel mai probabil, între 30 – 35 de ani, au ieșit pe balconul camerei de hotel în care erau cazate. Una dintre ele era goală în partea de sus, iar cealaltă purta un maieu alb. Amândouă fumau liniște pe terasă.

Scene fierbinți oferite de două femei pe un balcon din Mamaia

Foto Cancan

La un moment dat, au început să se sărute, stârnind interesul unui turist care le-a pozat. Nu se știe dacă au fost văzute și de alte persoane, și nici în ce fel a fost etichetată scena „oferită”  de cele două.

Nu este prima dată când tineri, sau tinere sunt surprinși în timp ce își manifestă sentimentele în văzul altora. Anul trecut, tot în stațiunea de fițe Mamaia, un cuplu a fost surprins făcând dragoste pe balcon.

Fără să le pese că ar putea fi văzuți de către copii, sau copii însoțiți de părinți, cei doi s-au desfășurat în voia cea bună. Au continuat minute în șir, până și-au dat seama că „au public” , și au intrat în cameră.

Se pare că astfel de evenimente au loc în fiecare an pe litoralul românesc unde, unii uită de tot și se „bucură”  de moment. Imaginile sunt considerate scandaloase de o parte dintre oameni, în timp ce alții consideră că fiecare face ce vrea, unde vrea.

Au fost situații în care cupluri tinere au fost surprinse în ipostaze intime în mare, sau chiar pe plajă, nu departe de alți turiști.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top